دانلود بررسی مقایسه ای جایگاه مدیریت دانش
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

بررسی مقایسه ای جایگاه مدیریت دانش

هدف پژوهش حاضر بررسی وضعیت عملکرد مدیران ناجا شهرستان زاهدان می باشدروش تحقیق مورد استفاده توصیفی از نوع همبستگی استجامعه آماری شامل مدیران ستاد استان سیستان وبلوچستان ،مدیران صف و پرسنل زیر مجموعه مدیران صف می باشد بررسی مقایسه ای جایگاه مدیریت دانش

هدف پژوهش حاضر بررسی وضعیت عملکرد مدیران ناجا شهرستان زاهدان می باشدروش تحقیق مورد استفاده توصیفی از نوع همبستگی استجامعه آماری شامل مدیران ستاد استان سیستان وبلوچستان ،مدیران صف و پرسنل زیر مجموعه مدیران صف می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات8
حجم0/44 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

 

مقاله ترجمه شده رشته مدیریت با عنوان
بررسی مقایسه ای جایگاه مدیریت دانش و همچنین عملکرد مدیران ناجا با توجه به ویژگیهای دموگرافی آنها(سابقه و درجه)
عنوان انگلیسی:
Comparative analysis of knowledge management position and performance of police chiefs with respect to their demographic features (experience and rank)
چکیده
هدف پژوهش حاضر بررسی وضعیت عملکرد مدیران ناجا شهرستان زاهدان می باشد.روش تحقیق مورد استفاده توصیفی از نوع همبستگی است.جامعه آماری شامل مدیران ستاد استان سیستان وبلوچستان ،مدیران صف و پرسنل زیر مجموعه مدیران صف می باشد. نمونه انتخاب شده تحقیق فوق به صورت تصادفی _طبقه ای و براساس جدول مورگان شامل 132 نفر مدیرستاد ،36 نفر مدیرصف و317 نفر پرسنل زیر مجموعه مدیران صف می باشد. ابزارمورداستفاده دراین پژوهش ،پرسشنامه محقق ساخته می باشد. روایی و پایایی ابزار تحقیق با روایی محتوایی و ضریب آلفاى كرونباخ مورد تایید قرار گرفت. جهت تحلیل داده هاى به دست آمده ازطریق آماره هاى توصیفى(میانگین) واستنباطى (آزمون تحلیل واریانس و تعقیبی توکی ) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
فی مابین مدیریت دانش با سابقه و درجه مدیران دارای تفاوت معنی داری نمی باشد و بین عملکرد مدیران ناجا با سابقه ودرجه مدیران نیز تفاوت معنی داری مشاهده نشد.
كلمات كلیدی‌:
جایگاه
عملکرد مدیریتی
مدیرستاد
مدیرصف
ویژگیهای دموگرافی
مقدمه:
در آستانه هزاره سوم ،دوران بکارگیری شیوه های سنتی مدیریت پایان می پذیردو افق های جدیدی در قالب سازمانهای یاد گیرنده و سازمانهای مجازی پا به عرصه مدیریت و سازمان می گذارند. در این دوره ،اصطلاحات گوناگونی مثل عصر فرا صنعتی (هوبر،1990)عصر اطلاعات(شاپیرو و واریان ،1999)موج سوم(هوپ،هوپ،1997)یا جامعه دانشی(دراکر،1993)برای توصیف وضعیت کنونی بکار می روند .
در این دوران توجه مدیران سازمانها به مقوله های همچون دانش و خلاقیت بیشتر جلب شده اند  و در پی آن انسانهای دانش گرا نسبت به انسانهای عملگرا اهمیت بیشتری پیدا کردند. یکی از موضوعات مهم مطرح شده در این دوره،مفهوم مدیریت دانش است و دسترسی به مزیت رقابتی پایدار، عنصری مهم تلقی می شود(داونپورت و گرور،20014:)سازمان دانشی به توانمندیهایی دست می یابد که قادر است از نیروی اندک، قدرتی عظیم بسازد(الوانی،283:1380). باور به سودمندی و البته ضرورت پیاده سازی مدیریت دانش برای دست یابی به موفقیت، در سازمانها، ایجاد اشتیاق نموده و آنها را به پیاده سازی مدیریت دانش ترغیب می کند . در چنین شرایطی تکیه صرف بر فناوریهای پیشرفته،نه تنها راهگشا نیست بلکه موجب اطمینان نادرست از مدیریت دانش می گردد(جعفری مقدم،1388). به منظور رهایی از این مسئله، بررسی مدیریت دانش ابزاری است که می تواند سازمانها را به سوی حوزه هایی که نیازمند توجه بیشتر هستند و شناسایی ا قدامات مدیریت دانشی که در آنها برتری دارد هدایت نمایند(دوجاگر،1999).
اما در این میان سازمان نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در شهرستان زاهدان نیز بعنوان یک سازمان در کشورمان نیز مستثنی از دیگر سازمانها نمی باشد وبررسی جایگاه مدیریت دانش و دانستن وضعیت فعلی این مهم در عملکرد مدیران ناجا این شهرستان می تواند به عنوان نخستین گام درراستای پیاده سازی موفق مدیریت دانش در آن ضرورت داشته و راهگشای این مسیر خواهد بود. 
فهرست
مقدمه
روش تحقیق
جامعه آماری
نمونه
روش نمونه گیری
ابزار تحقیق
روش های آماری و تحلیل داده ها
تجزیه و تحلیل داده ها
سئوال اول: آیا بین جایگاه مدیریت دانش با توجه به سابقه مدیران تفاوت معنی داری وجود دارد؟
سئوال دوم: آیا بین جایگاه مدیریت دانش با توجه به درجه مدیران تفاوت معنی داری وجود دارد؟
سؤال سوم: آیا بین عملکرد مدیران ناجا با توجه سابقه کاری آنان تفاوت معنی داری وجود دارد؟
سؤال چهارم: آیا بین عملکرد مدیران ناجا با توجه به طیف درجات آنان تفاوت معنی داری وجود دارد؟
نتیجه گیری
منابع

مقاله ترجمه شده رشته مدیریت

با عنوان بررسی مقایسه ای جایگاه مدیریت دانش و همچنین عملکرد مدیران ناجا با توجه به ویژگیهای دموگرافی آنها

(سابقه و درجه)

 

عنوان انگلیسی:

Comparative analysis of knowledge management position and performance of police chiefs with respect to their demographic features (experience and rank)


چکیده

هدف پژوهش حاضر بررسی وضعیت عملکرد مدیران ناجا شهرستان زاهدان می باشد.روش تحقیق مورد استفاده توصیفی از نوع همبستگی است.جامعه آماری شامل مدیران ستاد استان سیستان وبلوچستان ،مدیران صف و پرسنل زیر مجموعه مدیران صف می باشد. نمونه انتخاب شده تحقیق فوق به صورت تصادفی _طبقه ای و براساس جدول مورگان شامل 132 نفر مدیرستاد ،36 نفر مدیرصف و317 نفر پرسنل زیر مجموعه مدیران صف می باشد. ابزارمورداستفاده دراین پژوهش ،پرسشنامه محقق ساخته می باشد. روایی و پایایی ابزار تحقیق با روایی محتوایی و ضریب آلفاى كرونباخ مورد تایید قرار گرفت. جهت تحلیل داده هاى به دست آمده ازطریق آماره هاى توصیفى(میانگین) واستنباطى (آزمون تحلیل واریانس و تعقیبی توکی ) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.فی مابین مدیریت دانش با سابقه و درجه مدیران دارای تفاوت معنی داری نمی باشد و بین عملکرد مدیران ناجا با سابقه ودرجه مدیران نیز تفاوت معنی داری مشاهده نشد.


كلمات كلیدی‌:

جایگاه

عملکرد مدیریتی

مدیرستاد

مدیرصف

ویژگیهای دموگرافی


مقدمه:

در آستانه هزاره سوم ،دوران بکارگیری شیوه های سنتی مدیریت پایان می پذیردو افق های جدیدی در قالب سازمانهای یاد گیرنده و سازمانهای مجازی پا به عرصه مدیریت و سازمان می گذارند. در این دوره ،اصطلاحات گوناگونی مثل عصر فرا صنعتی (هوبر،1990)عصر اطلاعات(شاپیرو و واریان ،1999)موج سوم(هوپ،هوپ،1997)یا جامعه دانشی(دراکر،1993)برای توصیف وضعیت کنونی بکار می روند .در این دوران توجه مدیران سازمانها به مقوله های همچون دانش و خلاقیت بیشتر جلب شده اند  و در پی آن انسانهای دانش گرا نسبت به انسانهای عملگرا اهمیت بیشتری پیدا کردند. یکی از موضوعات مهم مطرح شده در این دوره،مفهوم مدیریت دانش است و دسترسی به مزیت رقابتی پایدار، عنصری مهم تلقی می شود(داونپورت و گرور،20014:)سازمان دانشی به توانمندیهایی دست می یابد که قادر است از نیروی اندک، قدرتی عظیم بسازد(الوانی،283:1380). باور به سودمندی و البته ضرورت پیاده سازی مدیریت دانش برای دست یابی به موفقیت، در سازمانها، ایجاد اشتیاق نموده و آنها را به پیاده سازی مدیریت دانش ترغیب می کند . در چنین شرایطی تکیه صرف بر فناوریهای پیشرفته،نه تنها راهگشا نیست بلکه موجب اطمینان نادرست از مدیریت دانش می گردد(جعفری مقدم،1388). به منظور رهایی از این مسئله، بررسی مدیریت دانش ابزاری است که می تواند سازمانها را به سوی حوزه هایی که نیازمند توجه بیشتر هستند و شناسایی ا قدامات مدیریت دانشی که در آنها برتری دارد هدایت نمایند(دوجاگر،1999).اما در این میان سازمان نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در شهرستان زاهدان نیز بعنوان یک سازمان در کشورمان نیز مستثنی از دیگر سازمانها نمی باشد وبررسی جایگاه مدیریت دانش و دانستن وضعیت فعلی این مهم در عملکرد مدیران ناجا این شهرستان می تواند به عنوان نخستین گام درراستای پیاده سازی موفق مدیریت دانش در آن ضرورت داشته و راهگشای این مسیر خواهد بود. 

 


فهرست

مقدمه

روش تحقیق

جامعه آماری

نمونه

روش نمونه گیری

ابزار تحقیق

روش های آماری و تحلیل داده ها

تجزیه و تحلیل داده ها

سؤال اول: آیا بین جایگاه مدیریت دانش با توجه به سابقه مدیران تفاوت معنی داری وجود دارد؟

سؤال دوم: آیا بین جایگاه مدیریت دانش با توجه به درجه مدیران تفاوت معنی داری وجود دارد؟

سؤال سوم: آیا بین عملکرد مدیران ناجا با توجه سابقه کاری آنان تفاوت معنی داری وجود دارد؟

سؤال چهارم: آیا بین عملکرد مدیران ناجا با توجه به طیف درجات آنان تفاوت معنی داری وجود دارد؟

نتیجه گیری

منابع

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336

همکاری در فروش فایل   فروشگاه فایل  کسب درآمد دانشجویی از فروش فایل



:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 دی 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: