دانلود پاورپوینت،مدیریت استراتژیک درشرکت اپل ،ارزشمندترین استارتاپ جهانی درفروش موفق
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پاورپوینت،مدیریت استراتژیک درشرکت اپل ،ارزشمندترین استارتاپ جهانی درفروش موفق

دانلود پاورپوینت،مدیریت استراتژیک درشرکت اپل ،ارزشمندترین استارتاپ جهانی درفروش موفق این فایل در۲ محور ارائه می گردد. ۱- پاورپوینت مدیریت استراتژیک درشرکت اپل ارزشمند ترین استارتاپ جهانی در فروش موفق ۷۲ اسلاید ۲- بازاریابی به سبک اپل ،برندی که جهان رافتح کرد.۱۸۰صفحه ورد پاورپوینت،مدیریت استراتژیک درشرکت اپل ،ارزشمندترین استارتاپ جهانی درفروش موفق

دانلود پاورپوینت،مدیریت استراتژیک درشرکت اپل ،ارزشمندترین استارتاپ جهانی درفروش موفقاین فایل در۲ محور ارائه می گردد.۱- پاورپوینت مدیریت استراتژیک درشرکت اپل ارزشمند ترین استارتاپ جهانی در فروش موفق ۷۲ اسلاید۲- بازاریابی به سبک اپل ،برندی که جهان رافتح کرد.۱۸۰صفحه ورد


مشخصات فایل
تعداد صفحات180
حجم8497/72 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیppt

توضیحات کامل

پاورپوینت،مدیریت استراتژیک درشرکت اپل ،ارزشمندترین استارتاپ جهانی درفروش موفق

تاریخچه اپل

اگر بخواهیم به تاریخچه اپل بپردازیم، باید ریشه‌ی آن را در دهه ۷۰ میلادی جستجو کنیم و به دنبال آن به عزیمت جابز از این شرکت و شروع مجدد او نیز اشاره‌ای داشته باشیم. ما از روزهای ابتدایی این برند برایتان می‌گوییم، داستان چگونگی تأسیس این شرکت، شروع کار از طریق اپلI و حرکت به سوی اپلII، راه‌اندازی نسخه مکینتاش و انقلابی که این شرکت در صنعت DTP رقم زد تا رسیدن به ساخت جدید‌ترین و پیشرفته‌ترین فناوری‌هایی که اپل را محبوب مصرف‌کنندگان جهانی خود کرده است.
جریان سیب شرکت اپل در یک گاراژ متولد شد

شاید زمانی که استیو وزنیاک ۲۰ ساله و استیو جابز ۱۶ ساله در سال ۱۹۷۱ دوستی خود را بر پایه رؤیاهای‌شان شکل داده‌بودند، تصور نمی‌کردند که کمتر از ۶ سال بعد بتوانند در اوج جوانی، شرکت خودشان را تأسیس کنند. دو استیو داستان اپل در سال ۱۹۷۷ توانستند اولین نمونه کامپیوترهای اپل را در گاراژ خانه جابز به صورت دستی تولید کرده و همزمان با آن، شرکت خود را با نام کمپانی اپل وارد بازار کنند.

فروش اولین نمونه‌های کامپیوتورهای شخصی اپل، اعتبار قابل توجهی را برای این شرکت ایجاد کرد، به طوری که با تولید و معرفی نمونه‌های دیگری مثل اپلII و اپلIII که به فلاپی درایو و سیستم‌عامل داس مجهز بودند، توانست نامی در میان دیگر برندها در آورد و به عنوان یک شرکت رسمی، تحت عنوان برند اپل، شناخته شود.

جریان سیب شرکت اپل بیشتر با دو استیو که بنیان‌گذاران اصلی آن بودند، شناخته می‌شود، اما شاید اگر نفر سومی به این گروه دوستی وارد نمی‌شد، امروز نسخه‌های محبوبی مانند آیفون و آی‌پد وجود نداشتند. در تاریخچه اپل، قطعا باید به حضور کوتاه‌مدت اما تأثیرگذار رونالد وین اشاره کنیم. داستان از این قرار بود که جابز توانست دوست خود، رونالد را متقاعد کند تا ۱۰ درصد از سهام برند اپل را در اختیار بگیرد که این حرکت در سرگذشت اپل، نقطه عطفی بود، چراکه در سازوکار تولیدات آن تأثیرات مثبتی بر جای گذاشت.

رونالد وین ۱۲ روز بعد، از تصمیم خود منصرف شد و سهام خود را تنها به قیمت ۵۰۰ دلار واگذار کرد، غافل از اینکه کمتر از ۵۰ سال بعد، برند اپل به هولدینگی تبدیل خواهد شد که ارزش آن به بیش از ۷۲ میلیارد دلار می‌رسد.
تاریخچه اپل
اولین کامپیوتر ساخته شده توسط برند اپل (Apple)
اولین کامپیوتر اپل

دوستی و همکاری جابز و وزنیاک، سرآغاز همکاری‌هایی شد که این دو جوان را به سمت طراحی و ساخت اولین نمونه‌های رایانه‌ای کشاند. فرد مبتکر و سازنده اپل، وزنیاک بود که اولین نمونه کامپیوتر این برند را ساخت، کامپیوتری که با داشتن یک صفحه کلید شبیه ماشین‌تحریر و امکان اتصال به یک تلویزیون معمولی اولین قدم‌های برند اپل به سوی نمونه‌های پیشرفته‌تر اپلI و اپلII محسوب می‌شد.

وزنیاک در مصاحبه‌ای که در سال ۲۰۰۶ با NPR (رادیوی عمومی ملی) داشت، درباره این نمونه‌های اولیه اینطور توضیح داد: زمانی که من اپلI را ساختم، اولیه نمونه کامپیوتری بود که نشان می‌داد یک کامپیوتر باید مانند ماشین‌تحریر، صفحه کلید داشته و مانند تلویزیون یک صفحه‌نمایش نیز داشته باشد. من در آن زمان به دنبال این نبودم که یک مسیر جدید را به جهانیان نشان دهم، بلکه طراحی و تولید رایانه‌های اولیه اپل تنها برای این بود که به اطرافیانم نشان دهم می‌توانند باهوش و خلاق بوده و به هوش خود مباهات کنند.
سرمایه هایی که در راه اپل قربانی شدند

استیو وزنیاک داستان اپل، به رغم طراحی و ساختن اولین نمونه‌های کامپیوترهای اپل، فرد خجالتی بود و اینطور احساس می‌کرد که خلاقیت و سازندگی او در مقابل تکنولوژی‌های هم‌عصرش چیز زیادی برای عرضه ندارد، اما رفاقت با جابز باعث شد که اپلI به شدن مورد تحسین آنها، خصوصا جابز قرار بگیرد، به طوری که این دو دوست و همراه، تصمیم گرفتند به طور رسمی کمپانی خود را راه‌اندازی کنند و برای این کار نیز تنها داشته‌های ارزشمندشان را فروختند، جابز ماشین فولکس واگن خود را فروخت و وزنیاک نیز ماشین‌حساب HP خود را به فروش رساند و سرانجام یکی از بزرگ‌ترین نام‌های تجاری جهان، در ۱ آوریل ۱۹۷۶ توسط سه بنیان‌گذار خود، استیو جابز، استیو وزنیاک و رونالد وین به نام Apple Computer Inc به طور رسمی راه‌اندازی شد.
لوگوی اپل
لوگوی اپل
جریان سیب شرکت اپل چیست؟

حتما برای شما نیز این سؤال پیش آمده است که چرا لوگوی برند اپل تصویر یک سیب گاز زده است و این سیب گاز زده چه ارتباطی می‌تواند با یکی از غول‌های فناوری جهان داشته باشد. درباره نام برند اپل و لوگوی آن که یک سیب‌ گاز زده است، چندین نظر وجود دارد که در ادامه به طور مختصر آنها را ذکر می‌کنیم.

اولین نظریه‌ای که در رابطه با عنوان برند اپل وجود دارد و به احتمال زیاد، محتمل‌ترین و واقعی‌ترین دلیل نیز محسوب می‌شود، حرفی است که هم‌بنیان‌گذار این مجموعه، استیو وزنیاک گفته است. به گفته او علت نامگذاری شرکت اپل به سابقه فعالیت استیو جابز برمی‌گردد که در یک باغ میوه مشغول به کار بود و بنابراین نام اپل را برای برند خود انتخاب کرد.

به گفته وزنیاک شاید در ابتدا این عنوان تنها یک اتفاق بود که به ذهن استیو جابز خطور کرد، اما در ادامه، این دو نفر، علیرغم جستجو برای یک نام دیگر، هیچ عنوانی را بهتر از اپل برای داستان خود پیدا نکردند.

برخی نیز جریان سیب شرکت اپل را به داستان آدم و حوا در عهد عتیق ارجاع می‌دهند و فلسفه مربوط به آن را اینطور مطرح می‌کنند که نام تجاری اپل بیانگر دانش است، چرا که میوه درختی که آدم و حوا از آن خوردند نیز سیب بود که سمبل دانایی و دانش است.

از سوی دیگر، لوگوی اولیه‌ای که برای برند اپل طراحی و انتخاب شده بود، تصویری از نیوتن بود که زیر درخت سیب نشسته و همان داستان معروف سقوط سیب و کشف نیروی جاذبه را بیان می‌کند که این ایده نیز به نوعی با علم و دانش و خلاقیت همراه است.

یکی دیگر از نظریه‌های مطرح شده درباره ارم اپل نیز به موضوع مرگ Alan Turing اشاره دارد که یکی از دانشمندان مطرح در علوم رایانه بود و دلیل مرگش نیز خوردن یک سیب آلوده به سیانور عنوان شده است.

    به هرحال، داستانی که در پشت ارم اپل وجود دارد، چه مربوط به فعالیت جابز در یک مزرعه سیب باشد، چه در ارتباط با مرگ یک دانشمند یا کشف جاذبه زمین و یا داستان آدم و حوا، یک مفهوم اصلی را در دل خود دارد:

    دانش، خلاقیت و حرکت به سوی علوم جدید و تکنولوژی‌محور

این مفاهیم نیز در طی چند دهه فعالیت برند اپل، به خوبی در عملکردها و دستاوردهای آن مشاهده می‌شوند.
داستان جدایی جابز از اپل
جدایی جابز از شرکت اپل (Apple Company)

تاریخچه اپل با تولید و فروش کامپیوترهای اپلI، II و III ادامه پیدا کرد و به دنبال آن نیز با گسترش گرافیک‌های رنگی و نسخه‌های لیسا و مکینتاش، انقلاب قابل توجهی را در فضای فناوری‌ سال‌های دهه ۷۰ و ۸۰ میلادی رقم زد. داستان پر فراز و نشیب اپل در آغاز دهه ۸۰ با خبرهای خوبی همراه بود، محصولات جدید و نوآورانه‌ای وارد بازار می‌شدند و استقبال زیادی نیز از این نسخه‌های تکنولوژی‌محور می‌شد.

در این میان، مدیرعامل جوان اپل، استیو جابز هنوز ۳۰ ساله نشده بود و از این رو، بسیاری از اعضای هیأت مدیره او را برای احراز این سمت بی‌تجربه می‌دانستند. این طور بود که تاریخچه اپل به سمت‌وسوی دیگری پیش رفت و به دنبال ریاست Scully در شرکت اپل، استیو جابز که همیشه نوآور، خلاق و طراح بود، داستان خود را به طور موقتی با برند اپل قطع کرد و به دنبال رؤیاهای خود رفت، رؤیاهایی که در نهایت منجر به راه‌اندازی کسب‌وکار جدید او به نام NeXT شد.

شاید اگر داستان جدایی جابز از اپل، در دهه ۲۰۰۰ میلادی رخ می‌داد، یعنی آن زمان که اپل سوار بر آی‌پاد و آیفون، دنیا را پشت سر می‌گذاشت و به دنبال آماده کردن آی‌پد بود، می‌توانست عواقب فاجعه‌آمیزی هم برای اپل و هم برای جابز در پی داشته باشد، اما این جدایی در دهه ۸۰ نتایج متفاوت و حتی مثبتی را در پی داشت؛ چراکه وال‌استریت به خروج جابز از اپل پاسخ مثبتی نشان داد و حتی باعث بالاتر رفتن سهام شرکت شد.
داستان اپل بعد از جابز به کجا رسید؟

رویکرد اپل بعد از جدایی مؤسس تأثیرگذار آن، بیشتر حول محور توسعه محصولات این کمپانی می‌چرخید، به طوری که این نام تجاری با گسترش نسخه مکینتاش و ارائه این محصول با نمایشگر رنگی، تحولات جدیدی را در عرصه تولیدات خود رقم زد. اما سرگذشت اپل به خوبی سال‌های قبل از خود پیش نرفت و حتی این کمپانی در سال ۱۹۸۹ شاهد افت فروش محصولات خود بود.

رفته‌رفته اپل سقوط کرد و در مقابل، چهره‌های جدیدی مانند IBM و مایکروسافت پا به عرصه گذاشتند و این کمپانی، قدرت سابق خود را تا حدی از دست داد. رفته‌رفته رویکردهای اپل تغییر کرد و داستان این نام تجاری به سوی همکاری با چهره‌های جدید سوق پیدا کرد؛ به طوری که در آغاز دهه ۹۰ میلادی همکاری‌های خود را با دو رقیب جدید، یعنی IBM و موتورولا آغاز کرد.

شاید باورش کمی مشکل باشد، اما سرگذشت اپل در سال‌های ۱۹۹۰ میلادی با شرکت بزرگی که در حال حاضر می‌شناسیم، بسیار متفاوت بود. در آن سال‌ها، اگرچه این کمپانی محصولات و سهام زیادی داشت، اما مشتریان کافی نداشت و تنها برندی مانند اپل می‌توانست این روزها را پشت سر گذاشته و بعد از آن سال‌ها نیز زنده بماند.

 

 


عوامل موفقیت شرکت اپل

رازهای موفقیت اپل

عوامل موفقیت شرکت اپل
عوامل موفقیت شرکت اپل

مطمئنا وقتی صحبت از شرکت‌های موفق و بزرگ در زمینه‌ی فناوری می‌شود ، اولین گزینه‌هایی که به ذهن همه ما می‌رسند شرکت‌های اپل ، مایکروسافت، فیس‌بوک و گوگل هستند. اما سوال اینجاست که این شرکت‌ها چگونه توانسته‌اند به غول‌های فناوری و تکنولوژی جهان تبدیل شوند. در حقیقت می‌توان گفت خلاقیت و نوآوری در طراحی محصول و ارائه خدمات به مشتریان و ایجاد تجربه کاربری جدید تنها بخشی از عوامل موفقیت این شرکت‌ها بوده است. هر چند کتاب‌های بسیاری در مورد موسسان این شرکت‌ها، نوع زندگی، زندگی نامه و استراتژی‌های به کار گرفته شده توسط آن‌ها در دسترس است ، اما هنوز هم رمز و کلیدهای اصلی موفقیت این شرکت‌ها مانند رازی باقی ماده است.
طراحی محصول کاربردی و منحصر به فرد

طراحی محصول در بسیاری از شرکت‌ها بر اساس توانایی مهندسان آن‌ها انجام می‌گیرد. هر چند معمولا قبل از رسیدن به مرحله‌ی تولید، نیاز بازار و مردم از طریق تحقیقات بازار ارزیابی می‌شود. اما تکنولوژی ساخت محصولات معمولا محدود به تکنولوژی موجود است. اما مهندسان طراحی محصول در شرکت اپل سعی می‌کنند محصولی منحصر به فرد و کاربردی طراحی کنند. در حقیقت در طراحی محصولات اپل به جای پیش‌بینی بازار، کاربران و مشتریان واقعی را مورد بررسی قرار می دهند. همین موضوع باعث می‌شود مخاطبان برند اپل اشتیاق بسیار زیادی برای خرید محصولات جدید اپل را داشته باشند. از سوی دیگر، معمولا طراحی محصولات اپل به شیوه ای انجام می‌شود که سایر محصولات موجود در بازار، ویژگی‌های منحصر به فرد آن را نداشته باشند. همین مسئله باعث می‌شود در بسیاری از موارد، زندگی بدون محصولات شرکت اپل برای مشتریان این برند غیر ممکن شود.
استفاده آسان از محصولات

طراحی واسط کاربری ساده و مشتری پسند یکی از ویژگی‌های متمایز شرکت اپل است. با وجود اینکه شرکت اپل یکی از غول‌های تکنولوژی جهان است و محصولات آن طراحی صنعتی پیچیده‌ای دارند، اما این شرکت همواره امکان استفاده‌ی آسان و واسط کاربری مشتری پسند را در طراحی‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری محصولات خود مد نظر قرار داده است. زیرا سهولت استفاده از محصولات یک مزیت رقابتی در بین مشتریان به حساب می آید. بنابراین یکی از رموز موفقیت و محبوبیت برند اپل طراحی واسط کاربری ساده برای محصولات خود است.
موفقیت برند اپل
تمرکز بر تولید یک محصول

یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد و متمایز شرکت اپل که مهمترین رمز موفقیت آن نیز به حساب می آید، تمرکز بر روی تولید یک یا چند محصول خاص است. همانگونه که می‌دانید محصولات اپل بر خلاف سایر شرکت‌های فعال در زمینه‌ی تکنولوژی تنوع زیادی ندارند. به عنوان مثال گوشی آیفون اپل در انواع مختلفی با قابلیت‌ها و قیمت‌های متفاوت عرضه نمی‌شود. همین یکپارچگی و تمرکز بر روی خط تولید یک محصول می‌تواند یکی از ویژگی‌های خاص این غول تکنولوژی دنیا حساب شود.
تسهیل ارائه خدمات

استیو جابز یکی از معماهای بزرگ جهان را حل کرده است. تسهیل ارائه خدمات به مشتریان، امکان استفاده آسان از محصولات و ارائه محصول با کیفیت کلید حل این معما بوده است. جالب است بدانید که در سال‌های اولیه فعالیت اپل محصولات این شرکت در نمایشگاه‌ها و خرده‌فروشی بزرگ جهان نیز عرضه می‌شد. در ابتدای فعالیت شرکت اپل محصولات این شرکت در خرده‌فروشی‌های بزرگی مثل والمارت توسط متخصصین به مشتریان ارائه می‌شد. هر چند در نگاه اول شاید این کار عجیب به نظر برسد. اما جالب است بدانید که این استراتژی شرکت اپل قدم موثری در موفقیت بلند مدت این برند بوده است. زیرا امکان برقراری ارتباط با عموم مخاطبان و آشنایی آن‌ها با محصولات شرکت اپل تاثیر زیادی در جذب مشتری و مخاطب برای این برند داشته است. لازم به ذکر است که مشتریان معمولا جذب برندهایی می‌شوند که امکان برقراری ارتباط و پرسش و پاسخ از آن‌ها آسان و راحت باشد.
ارائه محصول با کیفیت و بهتر

جالب است بدانید که هدف شرکت اپل اختراع محصولات جدید و منحصر به فرد نیست، بلکه این شرکت همواره در صدد بهبود محصولات موجود در بازار است. به همین دلیل است که شرکت اپل وارد بازار تولید محصولی نمی‌شود مگر آنکه بتواند آن را به بهترین شکل ممکن ارائه دهد. به عنوان مثال آیفون اولین گوشی هوشمند ارائه شده به بازار نبوده است. اما ویژگی‌های منحصر به فرد این گوشی هوشمند و کارایی فوق‌العاده آن باعث جلب نظر مخاطبین شده است.
iphone
شرکت اپل همواره دو سال از رقبای خود جلوتر است !

هر محصولی که توسط شرکت اپل ارائه می‌شود، حداقل دو سال پیش طراحی شده است. به بیان دیگر تمام محصولات این شرکت قبل از ارائه به بازار حداقل به مدت دو سال مورد بازبینی و بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرند و تمام نواقص و باگ‌های آن برطرف می‌شود. از این جهت محصولی که وارد بازار رقابت با محصولات رقبا می‌شود، کاملا تضمین شده و با کیفیت خواهد بود.

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336

همکاری در فروش فایل   فروشگاه فایل  کسب درآمد دانشجویی از فروش فایل



:: بازدید از این مطلب : 64
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 دی 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: