نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی
ابعاد و مولفه های مدیریت ارتباط با مشتری و عوامل کلیدی موفقیت در پیاده سازی استراتژی CRMهدف از این پژوهش بررسی ابعاد و مولفه های مدیریت ارتباط با مشتری و عوامل کلیدی موفقیت در پیاده سازی استراتژی CRM بصورت جامع و کامل و با منابع جدید می باشد. ابعاد و مولفه های مدیریت ارتباط با مشتری و عوامل کلیدی موفقیت در پیاده سازی استراتژی CRMهدف از این پژوهش بررسی ابعاد و مولفه های مدیریت ارتباط با مشتری و عوامل کلیدی موفقیت در پیاده سازی استراتژی CRM بصورت جامع و کامل و با منابع جدید می باشد. مشخصات فایل
توضیحات کامل دانلود پایان نامه رشته مدیریتابعاد و مولفه های مدیریت ارتباط با مشتری و عوامل کلیدی موفقیت در پیاده سازی استراتژی CRM
ابعاد و عناصر مدیریت ارتباط با مشتریان سين، تسه و ييم عناصر سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان را به شرح ذيل برمي شمارند: (طاهرپور و طیبی، 1389)
انواع سیستم های مدیریت ارتباط با مشتریان (عباسی و ترکمنی، 1389)الف- مدیریت ارتباط با مشتریان عملیاتی: در این روش تمامی مراحل ارتباط با مشتری، از مرحله بازاریابی و فروش تا خدمات پس از فروش و دریافت بازخورد از مشتری، به یک فرد سپرده می شود؛ البته به نحوی که فروشندگان و مهندسان ارائه خدمات بتوانند سابقه هر یک از مشتریان را بدون مراجعه به این فرد در دسترس داشته باشند. از ابزارها و روش های CRM عملیاتی می توان به سیستم قدرت فروش مکانیره اشاره کرد که تمامی عملیات مربوط به مدیریت تماس، بورس و مدیریت اداره فروش را بر عهده دارد.
بخشی عملیاتی CRM به طور معمول شامل سه حوزه عمومی کسب و کار یعنی خودکار سازی عملیات بخش فروش یا SFA، پشتیبانی و خدمت به مشتری یا CSS و خودکار سازی عملیات بازاریابی یا EMA می باشد. بخش بازاریابی فراهم کننده اطلاعاتی در خصوص رقبا، گرایش بازار و متغیرهای کلان محیطی است. بخش مدیریت فروش برخی از فرایندهای فروش و مدیریت فروش شرکت را خودکار می کند. این بخش به جمع آوری و دنبال کردن اطلاعات مربوط به عادات خرید، پسند و سلیقه و جمعیت شناسی مشتریان و کارایی کارکنان بخش فروش می پردازد. بخش خدمات مشتری نیز مامور خودکار سازی برخی خدمات از قبیل درخواست اطلاعات، شکایات، محصولات مرجوعی و ...است.
ج- مدیریت ارتباط با مشتریان تعاملی: در این نوع ارتباط، مشتری برای برقراری ارتباط با سازمان، از آسان ترین روش ممکن مانند تلفن، تلفن همراه، فکس، ایتنرنت و سایر روش های مورد نظر خود استفاده می کند؛ CRM تعاملی به دلیل امکان انتخاب روش از سوی مشتری و اینکه بیشتر فرایندها (از جمع آوری داده ها تا پردازش و ارجاع مشتری)، در کمترین زمان ممکن به مسئول مربوطه می رسد، باعث مراجعه مجدد مشتری و ادامه ارتباط با شرکت می شود.
|
هدف از این پایان نامه بررسی رضایتمندی و سنجش آن در مدیریت ارتباط با مشتری با تاکید بر بهبود CRM بصورت کامل و جامع و با منابع جدید می باشد
تعداد صفحات | 74 |
حجم | 209/677 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | docx |
دانلود پایان نامه رضایتمندی و سنجش آن در مدیریت ارتباط با مشتری با تاکید بر بهبود CRM بصورت جامع و کامل
مقدمه
گذر از اقتصاد صنعتي و از ميان رفتن مرزهاي جغرافيايي کسب و کار و به تبع آن شدت يافتن رقابت موجب شده است تا مشتري به عنوان رکن اساسي و محور اصلي فعاليتهاي سازمان مطرح شود. سازمانها به اين مهم دست يافتهاند که حفظ مشتريان فعلي ارزانتر از جذب مشتريان جديد است و بهترين راه حفظ مشتريان به دست آوردن رضايت آنان است. همچنين تحقيقات نشان داده که رضايت مشتريان ميتواند منجر به نام تجاري معتبر و در نتيجه سودآوري مؤسسه شود. مديريت ارتباط با مشتريان در دهة 90 ميلادي همراه با توسعة فناوري اطلاعات و ارتباطات به عنوان يک رويکرد مهم در کسب و کار با هدف بازگشت به بازاريابي فردي تعريف شد و تکامل يافته است. هدف از استقرار سيستم مديريت ارتباط با مشتري افزايش سودآوري و نرخ جذب و تسهيل در فرآيندهاي مرتبط در سازمان است (بروکيس و همكاران، 2002). علاوه بر موارد اشاره شده در بالا امروزه در دنياي تجارت، مديريت اين اصل که مشتريان محور اصلي تجارت بوده و موفقيت شرکت بستگي به بهبود روابط مديريتي دارد را به رسميت ميشناسد (كاتلر، 2004).
از طرفي نگرش شركتها و مؤسسات به لحاظ گسترش فضاي رقابتي به ناگزير بر جلب هر چه بيشتر رضايت مشتري براي فروش وكسب سود بيشتر متمركز شده است. با گذر از اقتصاد سنتي و شدت يافتن رقابت در ابعاد نوين، مشتري به صورت ركن اصلي و محور تمام فعاليتهاي سازمانها درآمده است؛ به نحوي كه ازديدگاه رقابتي، بقا و تداوم حيات سازمانها در گرو شناسايي و جذب مشتريان جديد و حفظ مشتريان موجود است. در اين اثنا مديريت ارتباط با مشتري يك فرايند تجاري است كه تمام جوانب مشخصههاي مشتري را آدرسدهي ميكند، دانش مشتري را بــه وجود ميآورد، روابط را با مشتري شكل ميدهد و برداشت آنها را از محصولات يا خدمات سازمان ايجاد ميكند. بعبارتي مديريت ارتباط با مشتري مجموعهاي از روشهايي است كه يك ديدگاه محكم، منسجم و يكپارچه از مشتريان در گسترة كل كسب وكار فراهم ميكند تا اطمينان حاصل نمايد كه هر مشتري يك برنامة كاربردي پيچيده و خبره است كه دادة مديريت ارتباط با مشتري را دريافت ميكند (کاراکوستاس و همكاران، 2005).
با توجه به ضرورتهاي اشاره شده در بالا ميتوان چنين اذعان نمود كه در جهان رقابتي امروز با عنايت به گسترش رقابت در تجارت شاهد افزايش بسيار زياد توجه به مشتري، يا به عبارت ديگر گسترش مفهوم مشتريمحوري هستيم. اين امر استفاده از سيستمهاي مکانيزه و يکپارچه در اين زمينه را اجتنابناپذير کرده است؛ سيستمهايي که از بازاريابي شروع شده و فروش، خدمات پس از فروش و رضايتسنجي از مشتريان را به صورت يکپارچه اراية مينمايند و از آنجايي که شرکتهايي که براي قدرت بازار به رقابت ميپردازند دائماً به دنبال يافتن راههايي براي پشت سر گذاشتن هستند. مديريت موفق ارتباط با مشتري يکي از مزاياي عمدة رقابتي است که سازمانها ميتوانند براي جلوگيري از انتقال مشتريان به سوي ديگر سازمانها مورد بهرهبرداري قرار دهند. هر اندازه يک شرکت بتواند ارتباط مؤثرتري با مشتريان خود برقرار نمايد، فرصتهاي بيشتري جهت اراية خدمات و محصولات نوآورانه و بيشتر به آن مشتريان را کسب خواهد نمود. در حالي که سازمانها کم و بيش مسائل مربوط به عملکردهاي تک بعدي خود را با استفاده از سيستمهاي برنامهريزي منابع سازمان حل نمودهاند، اکنون با انتخاب سيستمهاي مديريت ارتباط با مشتري، بر بهبود عملکردهاي چند بعدي و جديد خود در راستاي افزايش ارزشي که به مشتريان (تجار و مصرفکنندگان) اراية ميدهند، تمرکز مينمايند (کيميلوگلو و زاراللي ، 2009).
در حالت كلي ميتوان چنين گفت كه در دنـيـاي سـازمـانـي امـروز مديران خلاق، سازمانهاي خلاق وکارکنان خلاق اضلاع مثلث خـلاقـيـت هـسـتـنـد کـه بـدون هـر يـک خـلاقـيـت و نـوآوري بـه سـر مـنـزل مقصود نميرسد. ساختار سازماني مناسب، حمايت، پشتيباني و تشويق لازم مديران دو عـنـصـر اسـاسـي در خـلاقـيت افرادند و زمينهها و شرايط خلاقيت امري الزامي است که سازمانها ميبايست آن را فراهم سازند تا به اهداف مورد نظر دست يابند. سـازمـانهـا بـراي بقاء و تداوم نقش مثبت و سازنده خود نيازمند افکار، انديشهها، نظرات تـازه و نـو هـستند تا با دريافت ديدگاههاي نو مبتني بر تحقيقات ميداني و انديشهها و تـئوريهـا بـتـوانـنـد پـويـايـي خـود را تـضـمـيـن کـنـنـد وگـرنـه رو بـه زوال و نابودي خواهند بود. مسئله ديگر، اراية خدمات نوآورانه و متنوع و ناتواني در دريافت بازخورد، تحليل و نتيجهگيري از نظرات مشتريان است. در حال حاضر، وفاداري مشتريان و کارمندان به سازمانها و رضايت آنها از محصولات و خدمات اين سازمانها، از عواملي اساسي در چالش ذهني مديران است و تحقق اين عوامل، جزء مهمي در برنامههاي مديران موفق در سازمانها است. مديريت ارتباط با مشتري وظيفة تحصيل وفاداري و اراية خدمات نوآورانه را که متأثر از مديريت ارتباط با مشتري است را بر عهده دارد (عسگري، 1391).
الگوي رضايتمندي مشتري سوئدي
فرايندهاي مختلف شكلگيري رضايتمندي مشتري را ميتوان در مدلهاي مختلفي طبقهبندي كرد كه اين مدلها ارتباط رضايتمندي مشتري و محركهاي آن را ترسيم ميكنند. معتبرترين مدل شكلگيري رضايتمندي مشتري بر اساس يكي از نظريههاي مشهور رضايتمندي مشتري يعني نظريه «عدم تأييد انتظارات» بنا شده است.
اين مدل در سال 1992 به عنوان اولين مدل شاخص رضايتمندي توليدات و خدمات در سطح ملي، در كشور سوئد معرفي شد. مدل اوليه كشور سوئد كه در شكل (2-2) مشاهده ميشود، شامل دو محرك اوليه رضايتمندي است:
- ارزش درك شده
- انتظارات مشتري
به طور دقيقتر ارزش درك شده برابر است با سطح دريافت شده از كيفيت نسبت به قيمت پرداخت شده. كيفيت نسبت به پول پرداختي يكي از شاخصهايي است كه مشتري توسط آن محصولات و خدمات مختلف را با هم مقايسه ميكند. بنابراين ميتوان پيشبيني كرد در صورتي كه ارزش دريافتي افزايش يابد، رضايتمندي نيز افزايش خواهد يافت. محرك ديگر رضايتمندي، انتظارات مشتري از محصول يا خدمت مورد نظر است. آخرين ارتباط در اين مدل، شامل ارتباط بين رفتار مشتريان شاكي و وفاداري آنها به شركت است. اثر مثبت يا منفي اين عامل به نحوه رسيدگي به شكايات در يك شركت بستگي دارد. مكانيزم رسيدگي به شكايات در يك شركت مي تواند با عملكرد مناسب، باعث افزايش وفاداري و در صورت ضعيف عمل كردن، باعث كاهش آن شود (عبدلي و فريدونفر، 1386).
الگوي رضايتمندي مشتري در آمريكا
اين مدل در سال 1994 با همكاري مشترك انجمن كيفيت آمريكا، دانشكده تجارت دانشگاه ميشيگان ارائه شد. اين مدل بر گرفته از مدل كشور سوئد است. مدل شاخص رضايت مشتري در آمريكا، مدلي ساخت يافته و در برگيرنده تعدادي از متغيرها و روابط علي بين آنهاست. شاخص رضايت مشتري در وسط اين زنجيره قرار گرفته است. همانگونه كه در شكل (2-3) ديده ميشود انتظارات، ارزش درك شده و كيفيت درك شده بعنوان عوامل مؤثر بر رضايت مشتري معرفي شدهاند. از سوي ديگر وفاداري مشتري و شكايت مشتري بعنوان خروجيهاي مدل عنوان گرديدهاند. يك پرسشنامه 15 سؤالي جهت استخراج 6 قسمت مدل فوق استفاده ميشود. كلية سوالات اين پرسشنامه داراي امتيازي بين 1 تا 10 است. اختلاف اصلي اين مدل با مدل سوئد اضافه شدن كيفيت ادراك شده به صورت مجزاست (جانسون و همكاران، 2012).
فهرست مطالب
2-1 مقدمه
2-2- تعاريف و مفاهيم مديريت ارتباط با مشتري 15
2-3- چرخة زندگـــي مشتري و چرخة خدمت مطلوب در فرايند CRM 18
2-4- جلب اعتماد و رضايتمندي مشتري كليد مديريت ارتباط با مشتري 19
2-5- سازماندهي فرايندهاي سازمان و مديريت ارتباط با مشتري 27
2-6- الگوها و مدلهاي سنجش رضايتمندي در مديريت مؤثر ارتباط با مشتري 28
2-7- فنآوريهاي مدرن و به روز و مديريت ارتباط با مشتري 30
2-8- فناوري اطلاعات و بهرهوري بنگاههاي اقتصادي و بهبود CRM 33
2-9- مديريت دانش و مديريت ارتباط با مشتري 38
2-10- مديريت دانش مشتري در راستاي حفظ و وفاداري مشتري 45
2-11- مديريت ارتباط و تمركز بر مشتريان كليدي 46
منابع
هدف از این پایان نامه بررسی کیفیت ارتباط و ارزش طول عمر مشتری در مدیریت ارتباط با مشتری با بیان مدل های استقرار می باشد
تعداد صفحات | 67 |
حجم | 214/547 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | docx |
دانلود کیفیت ارتباط و ارزش طول عمر مشتری در مدیریت ارتباط با مشتری با بیان مدل های استقرار بصورت جامع و کامل برگرفته شده از پایان نامه کارشناسی ارشد با منابع بروز و جدید
مقدمه
در ديدگاه امروز، بازاريابي شامل رشد دادن مشتري، يعني توجه به رضايتمندي، وفاداري، ايجاد ارتباط مؤثر با وي و كيفيت از ديدگاه او است. بنابراين تلاش بر اين است كه مشتريان دائمي و وفادار باشند. از آنجا كه نيروهاي ارائه دهنده خدمات با مشتريان در تماس مستقيم هستند، بنابراين بخش بزرگي از وفاداري مشتريان و استحكام ارتباط با آنان از طريق كاركنان ارائه دهنده خدمت حاصل مي شود.از اين رو هتلها نيز به عنوان ارائه دهندگان خدمات به دنبال گسترش و ارتقاء كيفيت ارتباطشان با مشتريان ميباشند. كه اين خود باعث تشديد رقابت در زمينه ارائه خدمات بيشتر و برتر به مشتريان و افزايش هزينههاي آنان مي باشد. در اين زمان، هتلها سعي مي كنند تا هزينه ها را كنترل كنند و اين كشمكش به مديران هتلها انتقال مييابد. يك راه مقابله با اين مشكل سعي در حفظ و نگهداري مشتري و تشويق مشتري به خريد دوباره مي باشد زيرا امروزه جذب مشتري جديد بسيار گرانتر از نگهداري مشتري موجود است (ریچارد و ساسر 1990).
اگر تلاشهاي بازاريابي تمركز زيادي روي حفظ مشتري داشته باشد احتمال مؤثر بودن اين تلاشها بيشتر است. اين امر باعث وفاداري مشتريان و حمايت آنان از سازمان مي شود. حمايتهاي مشتريان مجموعهاي از فعاليت هاي بازاريابي است كه منجر به افزايش كارايي و انجام سرمايه گذاري مؤثرتر در بازاريابي مي گردد و شامل مواردي از قبيل ارائه داوطلبانه اطلاعات مختص هر مشتري توسط خود او، انجام تحقيقات بازاريابي توسط مشتري جهت سازمانهاي مورد نظر وي، به كارگيري گفته هاي شفاهي (توصيه هتل به ديگران) و افزايش ميزان دریافت خدمات جاري مشتري از هتل ميگردد. بهره مندي از اين گونه حمايتهاي مشتريان تعاملات بيشتر و ارتباطات مستمرتر با آنان را طلب مي كند. در اين زمان مديريت ارتباط با مشتري و توجه به كيفيت ارتباط با مشتريان فرآيندي جامع در جهت ايجاد حداكثر سودآوري ناشي از ارتباط با مشتري مي باشد (زابلا و جانستون 2004).
البته لازم به ذکر است هر مشتري ارزش جداگانه اي براي سازمان دارد و CRM میتواند با بخش بندي مشتريان موجود براساس ارزشي كه براي سازمان دارند (ارزش طول عمر مشتری) به مشتریان کمک کند. با توجه به اهمیت مدیریت ارتباط با مشتری و کیفیت ارتباطات با ان و همچنین میزان ایجاد ارزش هر مشتری در طول عمر آن در این پژوهش تلاش محقق بر آن است که به بررسی ارتباطات بین مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)، کیفیت ارتباط (RQ) و ارزش طول عمر مشتری (CLV) از دیدگاه مشتری در صنعت هتلداری بپردازد.
لذا در اين بخش در ابتدا مفهوم مدیریت ارتباط با مشتری و انواع و مدلهای استقرار آن توصيف گرديده و سپس مفاهیم کیفیت ارتباط و نتایج حاصل از آن مورد ارایه قرار گرفته است، در گام بعدی مفهوم ارزش طول عمر مشتری مورد بسط قرار گرفته و در نهایت به برخی از مطالعات مشابه ای که درگذشته در خصوص موضوع این تحقیق انجام شده پرداخته شده است.
فهرست مطالب
2-1 مقدمه 3
2-2- مدیریت ارتباط با مشتری 5
2-2-1- مروری بر تاریخچه تفکر و ایده CRM 5
2-2-2- فلسفه مدیریت ارتباط با مشتری 6
2-2-3- مفهوم مدیریت ارتباط با مشتری 7
2-2-4- اهداف CRM 10
جدول 2-1- اهداف مدیریت ارتباط با مشتری از نقطه نظرات مختلف 11
2-2-5- مزایاي ارتباط با مشتري 12
جدول 2-2- مزایاي مدیریت ارتباط با مشتري 12
2-2-6- مزایای مشتریان از ایجاد ارتباط با سازمان 13
2-2-7- انواع سیستمهاي CRM 13
2-2-8- CRM عملیاتی 14
جدول 2-3- ابعاد فن آوریهای CRM عملیاتی در بخشهای سازمانی 15
2-2-9- CRM تحلیلی 16
2-2-10- CRM تعاملی 18
شکل 2-1- مدل ارتباط انواع CRM از دیدگاه فن آوری فیلیپس و بالتزان 19
2-2-11- مدلهای استقرار سیستم مدیریت ارتباط با مشتری 19
2-2-11-1- مدل تعالی شرکتهای برتر (LIC) 20
شکل 2-2- مدل مدیریت ارتباط با مشتری LIC 21
2-2-11-2- مدل مدیریت ارتباط با مشتری گارتنر 21
شکل 2-3- مدل مدیریت ارتباط با مشتری گارتنر 22
2-2-11-3- مدل استراتژی CRM 22
شکل 2-4- مدل استراتژی CRM 23
2-2-11-4- مدل چرخه حیات CRM 23
جدول 2-4- مراحل CRM مطابق مدل چرخه حیات CRM 23
2-2-11-5- مدل سوئیفت 24
2-2-12- عوامل مؤثر در پیاده سازی مدیریت ارتباط با مشتریان 25
2-2-12-1- فرآیندها 25
2-2-12-2- عامل انسانی 26
2-2-12-3- تکنولوژی 29
2-3- کیفیت ارتباط 33
2-3-1- تعریف کیفیت ارتباط در مدیریت ارتباط با مشتری 33
2-3-2- اندازه گیری کیفیت ارتباط 33
2-3-3- نتایج حاصل از کیفیت ارتباط با مشتری 35
2-3-3-1- ميزان خريد 35
2-3-3-2- ارتباط مستمر 36
2-3-3-3- گفتههاي شفاهي (گفتههاي مردم كوچه و بازار) 36
2-3-4- انواع مشتری 38
2-3-4-1- انواع مشتری از جنبه میزان رضایتمندی آنها 38
2-3-4-2- انواع مشتری از نظر رفتار 40
2-3-4-3- انواع مشتری از نظر قدمت 40
2-3-4-5- انواع مشتری از نظر میزان درآمد و سودآوری 41
2-3-5- بررسی رابطه مدیریت ارتباط با مشتری و کیفیت ارتباط 42
2-4- ارزش طول عمر مشتری 42
2-4-1- مدیریت ارتباط با مشتری و ارزش طول عمر مشتری 42
2-4-2- طول عمر مشتری 43
2-4-3- مدیریت طول عمر مشتری 44
2-4-4- ارزش طول عمر مشتری 45
2-4-5- کاربردهای ارزش طول عمر مشتری 46
2-4-6- روشهای متداول محاسبه CLV 46
2-4-7- محاسبه CLV از دید مشتری 49
2-4-8- ارتباط بین RQ و CLV 50
منابع
دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق (فصل دوم پایان نامه) مدیریت ارتباط با مشتری بصورت جامع و کامل برگرفته شده از پایان نامه کارشناسی ارشد با منابع بروز و جدید
تعداد صفحات | 72 |
حجم | 329/110 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | docx |
دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت ارتباط با مشتری بصورت جامع و کامل برگرفته شده از پایان نامه کارشناسی ارشد با منابع بروز و جدید.این فایل در واقع چهاردهمین مبانی نظری و پیشینه تحقیق در مورد مدیریت ارتباط با مشتری می باشد که باز بصورت منحصر به فرد در سایت فایلینا قرار گرفت
سایر مبانی نظری و پیشینه تحقیق در مورد مدیریت ارتباط با مشتری در لینک زیر قابل دسترس هستند:
در طی چند سال اخیر، ئمتعاقب رشد انفجاری و روزافزون حوزه فعالیت های سازمانی و فناوری اطلاعات، سیستم های CRM نیز روزبه روز تکامل یافته و بر اساس مقتضیات، سازمان ها مسلح به قابلیت های جدید تر و متنوع تری شده اند. این موج از آنجا آغاز گردید که در اواخر دهه 1980 میلادی به تدریج فراگیرشدن سیستم های، برخی شرکت های نرم افزاری که به ارایه محصولات کاربردی سازمان ها (سیستم های برنامه ریزی تولید، اتوماسیون اداری و...) می پرداختند، به فکر خودکارسازی فرآیندهای مربوط به ارتباط با مشتریان افتاده و در این زمینه و بخش های مربوط به آن (بازاریابی، فروش و خدمات پشتیبانی) نسبت به ارایه یک راه حل نرم افزاری اقدام کنند(ناظمی، گرجی ،1391).در نمونه ها و نسل های اولیه این نرم افزارها، به استانداردسازی و خودکارکردن بخشی از فرآیندهای کاری در خصوص فروش و خدمات و پشتیبانی پرداخته بود. از جمله معروف ترین سیستم های نرم افزاری که بخش عمده ای از بازار را به خود اختصاص داده بودند، می توان به سبیل و کایفای اشاره نمود.
رفته رفته نرم افزارهای مذکور در بازار کارایی خود را ثابت کردند که نتیجه آن تثبیت موقعیت این سیستم ها بود. این محصولات، اغلب سازمان ها را ملزم می کردند تا روش های عملیاتی خود را با استفاده از ابزارها و روش های تعبیه شده در آنها تغییر دهند. این سیستم های اولیه که بر پایه معماری خدمت دهنده ـ خدمت گیرنده بودند، در شبکه های داخلی سازمان ها استقرار یافته و سازمان ها و مشتریان را ملزم می-کردند تا با توجه به استانداردها و جریان های کاری تعریف شده در سیستم، فعالیت ها و روش های کاری خود را تغییر دهند.
در ادامه برخی از ویژگی های این سیستم ها آورده شده است:
• ایجاد استانداردها، دستورالعمل ها و رویه های فروش و پشتیبانی و خدمات به مشتریان
• خودکارسازی جریان کارها و فعالیت ها در بخش های فروش و پشتیبانی، البته به صورت محدود و نه به طور کامل.
• بنیان گذاری فرهنگ برخورد با این گونه سیستم ها در سازمان ها و در بین مدیران، همچنین تعدیل کردن مقاومت آنها در برابر پذیرش این گونه سیستم ها.
• هدایت سازمان به سوی کاربرد ابزارهای ساده ارتباط با مشتریان با سازمان (نظیر تلفن، نمابر و...)، همچنین بسترسازی ارتباط و ادغام آنها با سیستم های CRM
در همین زمان گروه های تحقیق و توسعه شرکت های مطرح نرم-افزاری در حال مطالعه جهت گسترش و بهبود سیستم های فوق بودند و نتیجه تلاش آنها ارایه محصولات پیچیده تر و تکامل -یافته تر با استفاده از بانک های اطلاعاتی و سیستم های عامل متنوع تر بود. قابل توجه است که در همه این محصولات رفته رفته توجه خاصی به قابلیت فراهم کردن اطلاعات مؤثر در تصمیم گیری مدیران لحاظ می شد.در سال های 1980 تا اوایل1990 میلادی با وجود محدودیت های متعدد، این سیستم ها توانستند موفقیت ها و جذابیت هایی را در بازار به دست آورند و پس از این سال ها به سوی توسعه کارکردی و عملیاتی خود، همچنین بخش بزرگ تری از فعالیت های سازمانی پیش رفتند. هم اکنون حساب های مالی مشتریان، اطلاعات بازاریابی و انبار، ارتباط با بانک های اطلاعاتی گوناگون و قابلیت های متعدد، دیگر مواردی است که در این سیستم ها به-عنوان ویژگی ها و قابلیت های پایه ای و اولیه لحاظ می شود.
علاوه بر مزیت هایی که نسل جدید سیستم های CRM برای ارایه دهندگان و مشتریان این سیستم ها به همراه دارد، قابلیت استفاده از بانک های اطلاعاتی مشترک و وسیع-تر(نگهداری اطلاعات مشتریان و سازمان در یک بانک اطلاعات مرکزی و استفاده چند جانبه از آن) که از ورود چند باره اطلاعات و صرف هزینه های هنگفت نگهداری اطلاعات در بانک-های اطلاعاتی مختلف و جزیره ای جلوگیری می کند و یکپارچگی اطلاعات و گزارش گیری را به دنبال دارد، خود یک مزیت ایده ال محسوب می شود.عامل دیگری که در دهه1990 میلادی روند تکامل سیستم های CRMرا تحت تأثیر قرار داد، ظهور و معرفی سیستم های برنامه-ریزی منابع انسانی(ERP) و بانک های اطلاعاتی جدید بود.سیستم هایERP که امروزه موقعیت خود را در سازمان ها تثبیت کرده اند، ارتباط تنگاتنگی با سیستم های CRM دارند، به طوری که امروزه CRM را یکی از اجزای ضروری و جدایی ناپذیر این سیستم ها می دانند.
روند این حرکت به گونه ای بوده که سیستم های این سیستم ها می دانند. روند این حرکت به گونه ای بوده که سیستم هایERP یا دارای بخش خاصی در درون خود بنامد CRMهستند، یا حداقل با یکی سیستم مجزای CRM، مرتبط بوده و تبادل اطلاعات می کنند. امروزه در یک سازمان مدرن، اطلاعات مشتریان که از قسمت های مختلف CRM حاصل می-شود (مانند اطلاعات مربوط به حساب، اعتبار، انبار، کالا و...)، به قسمت های مرتبط در سیستم ERP (قسمت مالی حساب مشتریان، اعتبارات، انبار، تولید و...) انتقال یافته و از این طریق قسمت های مختلف این دو سیستم با یکدیگر در تعامل بوده و مکمل یکدیگر می شوند.لازم به ذکر است که در حال حاضر سیستم هایERP دارای حداقل کار کردها و قابلیت های یک CRM در درون خود هستند، لیکن سازمانی که با مشتریان بسیاری ارتباط داشته یا نقش ارتباط با مشتری در بخش های بازاریابی، فروش و خدمات و پشتیبانی برای آن مهم است، اقدام به استقرار یک سیستم CRM مجزا (در راستای کسب قابلیت های بیشتر) اما مرتبط و سازگار باERP می کند.سیستم های اولیه CRM که در دهه های 1980و1990 میلادی رایج بودند، اگر چه موجب بهبود فرآیند های سازمان در بخش های مختلف شده بودند، اما هنوز مسایل سازمان را به خوبی کنترل و مدیریت نمی کردند و قابلیت های مورد انتظار را پوشش نمی-داد. از این رو، در همین زمان بود که ارایه دهندگان CRM اقدام به توسعه دستاوردهای خود بر پایه قابلیت های اینترنت نمودند.
با آن که قابلیت های مبتنی بر شبکه و اینترنت، فرصت های زیادی را برای تأمین کنندگان این سیستم ها به ارمغان آورد، اما از طرف دیگر چالش هایی همچون تطابق و تغییر معماری نرم افزارها بر پایه قابلیت شبکه وب1 و یکپارچه سازی و ادغام این سیستم ها را در این سطح به دنبال داشت.رفته رفته معماری خدمت دهنده گیرنده جای خود را به معماری تحت وب2 بخشید و در سازمان ها رواج یافت که از جمله مزایای آن می توان به فراهم نمودن بستر های ارتباطی متنوع، انتقال اطلاعات از روش های مختلف، با سرعت و امنیت بالا و از هر محل جغرافیایی اشاره نمود.با ظهور شبکه ها و آگاهی سازمان ها از مزایای نرم-افزارهای مبتنی بر وب، تحولی بنیادینی در ساختار این گونه از نرم افزارها به وجود آمد. در نتیجه آن، ناگهان قواعد استفاده از فناوری به طور اساسی تغییر کرد. به این صورت که تا آن زمان، CRMابزاری جهت بهبود فعالیت های محیط داخلی سازمان بود، اما ناگهان با استفاده از قابلیت های مذکور، تبدیل به فضایی شد کهبه خدمت گیرندگان محیط بیرونی سازمان اجازه می داد تا در زمینه خرید و جستجوی اقلام اطلاعاتی یا محصول در اینترنت و ایجاد ارتباط با سازمان و افراد دیگر، تسهیلات بهتری در اختیار داشته باشند. در این هنگام بود که سازمان ها دیگر نمی توانستند از مزایای CRM تحت وب چشم پوشی کنند و به سمت آن هجوم آوردند.
همان طور که اشاره شد، امکان انتقال اطلاعات از راه های مختلف، یکی از ویژگی های سیستم های تحت وب است که باعث محبوبیت آنها شده است. با این رویکرد ابزارها و راه های ارتباطی، کلید هرگونه ارتباط موفقیت آمیز با مشتریان هستند که از جمله آنها می توان به: محیط گفتگو، پست الکترونیک، صفحات وب، فایل های صوتی و... اشاره کرد که به دنبال کاربرد آنها، مزایای توسعه فعالیت ها و ارتقای بهره وری سازمانی را شاهدیم. این ابزارها و راه های ارتباطی به نوبه خود باعث می شوند تا ارتباطات در سطوح و اشکال مختلفی همچون: ارتباط سازمان با سازمان (B2B )، سازمان با دولت و بالعکس (G2B/B2G )، سازمان با مشتری و بالعکس (C2B/B2C )، مشتری با مشتری (C2C ) میسر شود.
کاربرد این ابزارها و بسترهای ارتباطی، منجر به کاهش چشمگیر هزینه ها وکمک به بهبود فرآیند های سازمانی و تکامل ابعاد اطلاعات در سازمان می شود و در نهایت کلیه موارد فوق منجر به تسریع و تسهیل در چرخه بازاریابی، فروش و خدمات و پشتیبانی در سازمان خواهد شد.
فهرست مطالب
فصل دوم: ادبیات تحقیق
مقدمه
2-1) چگونگی پیدایش CRM
2-2) روند تکاملCRM
2-3) سیر تحول فناوری CRM
2-4) تعریف و مفهوم مدیریت ارتباط با مشتری(CRM)
2-5) انواع رویکرد مدیریت ارتباط با مشتری(CRM)
2-6) انواع سیستم هایCRM
2-7) اهمیت ولزوم اجرایCRM
2-8) اهدافCRM
2-9) مزایای یک برنامه مؤثر مدیریت ارتباط با مشتریCRM
2-10) مدیریت ارتباط با مشتری و آژانس های مسافرتی
2-10-1) انواع آژانس های خدمات مسافرتی در ایران
2-10-2)ضرورت اجرای CRM در دفاتر خدمات گردشگری
2-11) مزایایCRM برای دفاتر خدمات گردشگری
2-12) ریسک پیاده سازی CRM
2-13) پیشینه تحقیق پیاده سازی CRM
2-13-1) مدل های ارایه شده در زمینه پیاده سازی CRM
2-14) مدل تحقیق
منابع
هدف از این تحقیق نقش داده کاوی در مدیریت ارتباط با مشتری و بررسی الگوریتمها و تکنیک های داده کاوی می باشد
تعداد صفحات | 40 |
حجم | 8113/529 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | docx |
دانلود تحقیق کامپیوتر
نقش داده کاوی در مدیریت ارتباط با مشتری و بررسی الگوریتمها و تکنیک های داده کاوی
درک مشتری، هسته اصلی مدیریت ارتباط با مشتریان است که اساسی برای افزایش ارزش عمر مشتری است. بهمنظور تقسیمبندی مشتریان و فعالیت هایی برای بیشینه ساختن تغییر مشتری، نگهداری، وظیفهشناسی و سودبخشی دربرگرفته می شود. درک مناسب مشتری و قابلیت پیگیری قانونی منجر به افزایش ارزش عمر مشتری می شود. درک نادرست مشتری می تواند منجر به فعالیت-های پرخطر شود. به طور مشابه، فعالیت های متمرکز نشده، همچون تلاش های نامحدود برای دسترسی یا به دست آوردن همه مشتری ها، می تواند منجر به کاهش ارزش عمر مشتری (قانون برگشت نزولی) شود. بنابراین، تکیه اساسی خود را بایستی بر روی درک صحیح مشتری و فعالیت-های مرتبط با آن گذاشت. (امتیاز و همکاران، 1388)
در بررسی ادبیات موضوع مرتبط با این حوزه، نیاز به یک طبقهبندی از جنبه های مختلف مدیریت دانش مشتری، به منظور موشکافی چگونگی کاربرد تکنیک های دادهکاوی می باشد. در این راستا یکی از مدلهای کاربردی توسط شامی و همکاران (2008) ارائه شده است. در این مدل طبقهبندی روی انواع دانش مشتری در سه لایه صورت گرفته است (یقینی و همکاران، 1388):
در مرحله نخست، برای پشتیبانی از مشتریان در چرخه خریدشان، یک جریان دانش پیوسته که از شرکت به مشتریان هدایت می شود (دانش برای مشتری) پیش نیاز است. دانش برای مشتریان شامل اطلاعاتی در مورد محصولات، بازارها و تامین کنندگان است. این بعد دانش همچنین بر روی درک مشتری از کیفیت خدمات، تاثیر می گذارد.
در همین زمان، دانش از مشتریان می باید در جهت خلق نوآوری در خدمات و محصول، تولید ایده و بهبود مستمر برای محصولات و خدمات، توسط سازمان به هم پیوند داده شود. تسخیر کردن دانش مشتری و دخیل کردن مشتریان در فرآیند نوآوری از طرق مختلفی قابل دستیابی است. برای مثال دانش مشتریان در مورد محصولات، تامین کنندگان و گرایشهای بازار می تواند از طریق مکانیزم بازخورد مناسب برای فراهم کردن یک بهبود سیستماتیک و نوآوری محصولات، استفاده شود. جمع آوری و تحلیل دانش درباره مشتری قطعا یکی از قدیمی ترین اشکال فعالیت مدیریت دانش در حوزه CRM است. علاوه بر داده های خام مشتریان و معاملات گذشته، دانش در مورد مشتری، نیازهای کنونی مشتریان، خواسته های آتی، ارتباط، فعالیت خرید و توانایی مالی را هم در نظر می-گیرد. دانش درباره مشتریان در فرآیند پشتیبانی و خدمات CRM جمع آوری می شود و در فرآیند آنالیز CRM مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. (یقینی و همکاران، 1388)
فهرست مطالب
نظری داده کاوی 11
2-5-1 مفهوم داده کاوی 11
2-5-2 تعاریف داده کاوی 11
2-5-3 الگوریتمهای داده کاوی 13
2-5-4 تکنیکهای داده کاوی 14
2-5-5 گامهای اجرایی کشف دانش در داده کاوی 16
2-5-6 فرآیند داده کاوی 18
2-5-7 کاربردهای داده کاوی 21
2-6 پیشینه تحقیق 28
منابع
دانلود پاورپوینت با عنوان بررسی سیستم مدیریت زباله در قالب pptx، قابل ویرایش و در حجم 57 اسلاید شامل وتلند، زباله هاي بيمارستاني، مواد زائدجامد بيمارستاني در ايران، محل نگهداري موقت زباله، زباله هاي معمولي يا شبه خانگي، زباله هاي نوك تيز، زباله هاي خطرناك، مديريت شيرابه، مديريت شيرابه درمحل دفن، تركيب شيرابه، سيستم جمع آوري شيرابه، انديكس الكنو، روش تعيين انديكس پيشنهادي الكنو
تعداد صفحات | 57 |
حجم | 916/465 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
مشخصات فایل:
عنوان: پاورپوینت بررسی سیستم مدیریت زباله
تعداد اسلاید: 57 اسلاید
قالب بندی: پاورپوینت
فهرست مطالب:
وتلند
زباله هاي بيمارستاني
مواد زائدجامد بيمارستاني در ايران
محل نگهداري موقت زباله
زباله هاي معمولي يا شبه خانگي
زباله هاي نوك تيز
زباله هاي خطرناك
مديريت شيرابه
مديريت شيرابه درمحل دفن
تركيب شيرابه
سيستم جمع آوري شيرابه
انديكس الكنو
روش تعيين انديكس پيشنهادي الكنو
روشهاي مديريت شيرابه
گردش مجدد شيرابه
تبخير شيرابه
تصفيه شيرابه و سپس دفع
تخليه به تصفيه خانه فاضلاب
كنترل حركت شيرابه
مواد جامد محلول TDS
درآبهاي طبيعي TDS جدول مربوط به يونهاي معمول درايجاد
بازيافت مواد زائد
بازیافت زباله
مزایای بازیافت
مواد زائد جامد
تعريف زباله
مقدمه اي بر مديريت جمع آوري و دفع زباله
عناصر موظف در مديريت مواد زائد جامد
تركيبات مختلف زباله
تركيبات فيزيكي زباله
مقايسه كمي وكيفی زباله در كشورهاي مختلف
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
متن دلخواه شما
|
|