نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پاورپوینت مدیریت سرمایه در گردش

دانلود پاورپوینت با عنوان مدیریت سرمایه درگردش در قالب pptx؛ قابل ویرایش و در 31 اسلاید شامل مقدمه، تعریف سرمایه در گردش، مدیریت سرمایه در گردش، سیاستهای سرمایه در گردش، سرمایه در گردش دائمی، سرمایه در گردش غیر دائمی، اهداف سیاستهای سرمایه در گردش، عوامل موثر بر نیاز به سرمایه در گردش، حجم فروش، عوامل فصلی و دوره ای پاورپوینت مدیریت سرمایه در گردش

دانلود پاورپوینت با عنوان مدیریت سرمایه درگردش در قالب pptx؛ قابل ویرایش و در 31 اسلاید شامل مقدمه، تعریف سرمایه در گردش، مدیریت سرمایه در گردش، سیاستهای سرمایه در گردش، سرمایه در گردش دائمی، سرمایه در گردش غیر دائمی، اهداف سیاستهای سرمایه در گردش، عوامل موثر بر نیاز به سرمایه در گردش، حجم فروش، عوامل فصلی و دوره ای


مشخصات فایل
تعداد صفحات31
حجم0/145 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx

توضیحات کامل

عنوان: پاورپوینت مدیریت سرمایه در گردش

دسته: حسابداری- مدیریت مالی

فرمت: پاورپوینت

تعداد اسلاید:31 اسلاید

دانلود پاورپوینت با عنوان مدیریت سرمایه درگردش در قالب pptx؛ قابل ویرایش و در  31 اسلاید.

فهرست مطالب:

مقدمه

تعریف سرمایه در گردش

مدیریت سرمایه در گردش

سیاستهای سرمایه در گردش

سرمایه در گردش دائمی

سرمایه در گردش غیر دائمی

اهداف سیاستهای سرمایه در گردش

عوامل موثر بر نیاز به سرمایه در گردش

حجم فروش

عوامل فصلی و دوره ای

تغییرات در تکنولوژی

خط مشی های شرکت

مدیریت داراییهای جاری

مدیریت داراییهای جاری

تصمیمات مربوط به سرمایه در گردش

سرمایه در گردش و تصمیم درباره تامین مالی

نقدینگی

مخاطره و بازده سرمایه در گردش

سرمایه در گردش و توسعه فعالیتهای شركت

بخشی از متن پاورپوینت:

  • یکی از مهمترین مسائل در اداره روزمره موسسات ، مدیریت سرمایه در گردش میباشد . سرمایه در گردش را میتوان بعنوان تمامی داراییهای کوتاه مدتی که در عملیات روزانه از آنها استفاده بعمل می آید تعریف کرد . این داراییها بدوا از وجوه نقد ، اوراق بهادارقابل فروش ، حسابهای  دریافتنی و موجودی کالا تشکیل می شوند . مانده های این حسابها همانطور که در محیط عملیاتی موسسه نسبت به تغییرات حساس میباشند ، بمیزان زیادی قابل تبدیل به یکدیگر هستند . مدیریت مؤثر سرمایه در گردش ، نیازمند برنامه ریزی میان مدت و همینطور عکس العملهای سریع نسبت به تغییرات در پیش بینی ها و شرایط میباشد .

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336

همکاری در فروش فایل   فروشگاه فایل  کسب درآمد دانشجویی از فروش فایل

:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

نظریه های مدیریتی رضایت شغلی و عوامل موثر بر آن

در دانلود پایان نامه رشته مدیریت به نظریه های مدیریتی رضایت شغلی و عوامل موثر بر آن می پردازیم نظریه های مدیریتی رضایت شغلی و عوامل موثر بر آن

در دانلود پایان نامه رشته مدیریت به نظریه های مدیریتی رضایت شغلی و عوامل موثر بر آن می پردازیم


مشخصات فایل
تعداد صفحات57
حجم0/118 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته مدیریت

نظریه های مدیریتی رضایت شغلی و عوامل موثر بر آن

 
 
 
 
مقدمه
    نظریه‌های مختلف درمورد رضایت شغلی

در خصوص رضایت شغلی، نظریات مختلفی ارائه شده است. "بروفی"[1] نظریه‌های رضایت شغلی را به شرح زیر تقسیم بندی کرده است.

1. نظریه ی نیازها: میزان رضایت شغلی هر فرد که از اشتغال حاصل می‌شود به دو عامل بستگی دارد: اول، چه مقدار از نیازها و به چه میزان از طریق کار و احراز موقعیت مورد نظر تأمین می‌شود. دوم، چه مقدار از نیازها و به چه میزان از طریق اشتغال به کار مورد نظر تأمین نشده باقی می‌ماند. نتیجه‌ای که از بررسی عوامل دسته اول و دوم حاصل می‌شود، میزان رضایت شغلی فرد را معین می‌کند.

 

2. نظریه ی انتظارات: انتظارات فرد در تعیین نوع و میزان رضایت شغلی مؤثرند. اگر انتظارات فرد از شغلش زیاد باشد، رضایت شغلی معمولاً دیرتر و مشکل‌تر به دست می‌آید. مثلاً، ممکن است فردی در صورتی از شغلش راضی شود که بتواند به تمام انتظارات تعیین شده خود از طریق اشتغال جامه عمل بپوشاند.

مسلماً چنین فردی به مراتب دیرتر از فردی که کمترین انتظارات را از شغلش دارد، رضایت شغلی خواهد یافت. بنابراین، رضایت شغلی مفهومی کاملاً یکتا و فردی است و عوامل، میزان و نوع آن را باید در مورد هر فرد، به‌طور جداگانه بررسی كرد.

 

3. نظریه ی نقش: در این نظریه به دو جنبه اجتماعی و روانی توجه می‌شود. در جنبه اجتماعی، تأثیر عواملی نظیر نظام سازمانی و کارگاهی و شرایط محیط اشتغال در رضایت شغلی مورد توجه قرار می‌گیرد. این عوامل، شامل شرایط بیرونی رضایت شغلی می‌شود. جنبه روانی رضایت شغلی، بیشتر به انتظارات و توقعات فرد مربوط می‌شود. به بیانی دیگر، احساس فرد از موقعیت شغلی و فعالیت هایش در انجام مسئولیت‌های محوله و ایفای نقشی خاص به عنوان عضوی از اعضای جامعه، میزان رضایت شغلی فرد را مشخص می‌کند. رضایت کلی، نتیجه‌ای است که از ترکیب دو جنبه اجتماعی و روانی حاصل می‌شود. .(قادری و شناور ، 25/7/1386، www.sanat khodro.com)

 

2 – 7- شاخص‌های رضایت شغلی

برای رضایت شغلی، مدل‌های گوناگونی ارائه شده كه در هریک از آنها، به فراخور دیدگاه و وضعیت موردنظر، شاخص‌هایی برای رضایت شغلی ارائه شده است. از جمله آنها می‌توان به ماهیت کار، ترفیعات، روابط با همکاران و مدیریت، امنیت شغلی، مشارکت در سازمان و ... اشاره کرد. ( قادری و شناور، 25/6/1388، www.sanat khodro.com )

در این جا، بر آن نیستیم که به صورت مشروح به توضیح و تفسیر تمامی این شاخص‌ها بپردازیم. تأكید و تمركز ما، بر شاخص روابط با همکاران و مدیریت است.

روابط و مناسبت‌های همکاران، مهم‌ترین عامل در تعیین رضایت‌مندی شغلی است. طی مطالعه‌ای انجام‌شده، هنگامی که مستخدمان اجازه یافتند، همکاران خود را انتخاب کنند، رضایت‌مندی شغلی آنان افزایش و هزینه کار کاهش یافت. از دیگر سو، به طور سنتی مدیریت به عنوان بعد مهم شغلی مطرح شده است. پژوهش‌ها نشان می‌دهند که مدیریت "کارمندمدار" بیش از مدیریت "کارمدار" موجب رضایت شغلی می‌شود.

به طور کلی، باید متذکر شویم که رضایت ناشی از نظام ارتباطی سازمان، به تفاوت‌های موجود بین اینکه فرد چه چیزی را از طریق ارتباطات در سازمان می‌خواهد به دست آورد و چه چیزی را در این فرایند کسب می‌كند، وابسته است.

 

2 – 8-  عوامل مؤثر بر رضایت شغلی

ایجاد «رضایت شغلی» در فرد بستگی به عوامل متعددی دارد که در کنار هم موجب حصـول نتیجه مطلوب می شوند و چه بسا نبود یک عامل، فرد را در زمره ی اشخاص ناراضی از شغل خویش قرار دهد. عواملی از قبیل: میزان درآمد، نفس و ماهیت کار و جایگاه اجتماعی آن، وجهه و اعتبار سازمانی، ارتقاء شغلی، ایمنی شغلی، عدم ابهام در نقش، شرایط فیزیکی کار، ساختار و فرهنگ سازمانی و ارتباط با همکاران، توجه به ویژگی های شخصیتی فرد، ارزیابی عملکرد، تناسب، انعطاف، نوآوری و رویکردها و ... که در این مجال اشاره و مروری گذرا به تعدادی از آن ها می نماییم.

 8 – 1- میزان درآمد و یا دستمزد:

این عامل تقریباً برای همه گروه های شغلی از مهم ترین عوامل تأثیرگذار به شمار می رود. با در نظر داشتن تفاوت فردی و به تبع آن تفاوت در دیدگاه ها نسبت به پول، حالت های متنوعی را می توان متصور شد. به نظر می رسد این عامل برای کسانی که نمی توانند از راه های دیگری در کار خود رضایت به دست آورند، از اهمیت بیشتری برخوردار است. در مواردی دیده شده است که بسیاری به دلیل کمی حقوق با تغییر شغل خود حتی با شغل هایی با منزلتی پایین تر اقدام می کنند.



[1] -Broofey


 
 
 
 
کلمات کلیدی:

رضایت شغلی

نظریه های رضایت شغلی

شاخصهای رضایت شغلی

ارتباط رضایت شغلی با مفاهیم دیگر

 
 
 
فهرست مطالب
  مقدمه

  رضایت شغلی و افزایش بهره وری

 رابطه شخصیت با موفقیت شغلی

 رابطه رضایت شغلی با شخصیت افراد

 تعاریف رضایت شغلی

 نظریه های رضایت شغلی

 شاخص های رضایت شغلی

 عوامل موثر بر رضایت شغلی

 رضایت شغلی و بهره وری

 عوامل موثر بر افزایش رضایت شغلی

 رضایت شغلی و تعهد سازمانی

 پیامدهای رضایت شغلی و عدم رضایت شغلی

  رضایت شغلی و عملكرد

  اندازه گیری رضایت شغلی
  تعهد سازمانی
منابع
 
 
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336

همکاری در فروش فایل   فروشگاه فایل  کسب درآمد دانشجویی از فروش فایل

:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پاورپوینت مدیریت ریسک پرتفولیو

دانلود پاورپوینت با عنوان مدیریت ریسک پرتفولیو در قالب ppt؛ قابل ویرایش و در 45 اسلاید شامل تئوری سبد اوراق بهادار (پرتفوی)، تعریف بازار های کارا، ریسک (مخاطره)، نظریه سبد اوراق بهادار (تئوری پرتفوی)، مفروضات اصلی تئوری پرتفو در ارتباط با تصمیماتِ سرمایه گذاری در شرایط عدم اطمینان انواع ریسک، نحوه محاسبه بازده، بازده پرتفوی اوراق بهادار، ریسک پرتف پاورپوینت مدیریت ریسک پرتفولیو

دانلود پاورپوینت با عنوان مدیریت ریسک پرتفولیو در قالب ppt؛ قابل ویرایش و در 45 اسلاید شامل تئوری سبد اوراق بهادار (پرتفوی)، تعریف بازار های کارا، ریسک (مخاطره)، نظریه سبد اوراق بهادار (تئوری پرتفوی)، مفروضات اصلی تئوری پرتفو در ارتباط با تصمیماتِ سرمایه گذاری در شرایط عدم اطمینان انواع ریسک، نحوه محاسبه بازده، بازده پرتفوی اوراق بهادار، ریسک پرتف


مشخصات فایل
تعداد صفحات45
حجم0/792 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیppt

توضیحات کامل

عنوان: پاورپوینت مدیریت ریسک پرتفولیو

دسته: حسابداری- مدیریت مالی

فرمت: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 45 اسلاید

این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان مدیریت ریسک پرتفولیو می باشد که در 45 اسلاید همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی رشته های حسابداری و مدیریت مالی مورد استفاده قرار گیرد.

فهرست مطالب:

تئوری سبد اوراق بهادار (پرتفوی)

تعریف بازار های کارا

ریسک (مخاطره)

نظریه سبد اوراق بهادار (تئوری پرتفوی)   Portfolio Theory

مفروضات اصلی تئوری پرتفو در ارتباط با تصمیماتِ سرمایه گذاری در شرایط عدم اطمینان انواع ریسک

نحوه محاسبه بازده

بازده پرتفوی اوراق بهادار

ریسک پرتفوی اوراق بهادار

ضریب همبستگی

نمایش انواع همبستگی بر روی نمودار

چگونگی دخالت ریسک در تصمیمات مالی

الگوی بازار

بتا یا ریسک سیستماتیک

مثالی از الگوی بازار و تعیین بتا و آلفا

مدل قیمت گذاری دارائی های سرمایه ای

الگوی قیمت گذاری دارایی های سرمایه ای

مفروضات الگوی CAPM

معنی مدل CAPM

تردید نسبت به اساس CAPM

کاربرد CAPM برای سرمایه گذاران

برخی از نتایج مدل قیمت گذاری دارایی های سرمایه ای

تاثیر هزینه معاملات بر CAPM

اعداد و ارقام حسابداری چگونه توسط بازار تفسیر می شود؟

نتیجه گیری

منابع

بخشی از متن پاورپوینت:

برای آزمون کارایی بازار نیاز به یک الگوی نظری (تئوریک) داریم تا بتوانیم عوامل تعیین کننده قیمت اوراق بهادار در این معادله را توضیح دهیم. عوامل بیشماری بر روی قیمت اوراق بهادار تاثیر میگذارند مثل سیاست، ریسک پذیری، تورم و غیره اما اگر الگویی دارای تعداد کمی پارامتر و در عین حال قدرت پیش بینی کنندگی بالا باشد باید اذعان کرد که الگوی ارزنده ای است الگوی قیمت گذاری داراییهای سرمایه ای (CAPM) یکی از الگوهایی است که فقط از ویژگی های دو پارامتر ریسک و بازده برخوردار است.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336

همکاری در فروش فایل   فروشگاه فایل  کسب درآمد دانشجویی از فروش فایل

:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پاورپوینت هزینه یابی بر مبنای فعالیت و سیستم مدیریت هزینه (همراه با مثالهای تشریحی)

دانلود پاورپوینت با عنوان هزینه یابی بر مبنای فعالیت و سیستم مدیریت هزینه در قالب pptx؛ قابل ویرایش و در 52 اسلاید شامل مقدمه، سیستم سنتی هزینه یابی بر مبنای حجم، هزینه یابی بر مبنای فعالیتABC، تعاریف مختلف هزینه یابی بر مبنای فعالیت (ABC) ، ABC و تخصیص هزینه سربار، تعریف فعالیتها و هزینه های آنان، سلسله مراتب، مراحل سیستم هزینه یابی بر مبنای فعا پاورپوینت هزینه یابی بر مبنای فعالیت و سیستم مدیریت هزینه (همراه با مثالهای تشریحی)

دانلود پاورپوینت با عنوان هزینه یابی بر مبنای فعالیت و سیستم مدیریت هزینه در قالب pptx؛ قابل ویرایش و در 52 اسلاید شامل مقدمه، سیستم سنتی هزینه یابی بر مبنای حجم، هزینه یابی بر مبنای فعالیتABC، تعاریف مختلف هزینه یابی بر مبنای فعالیت (ABC) ، ABC و تخصیص هزینه سربار، تعریف فعالیتها و هزینه های آنان، سلسله مراتب، مراحل سیستم هزینه یابی بر مبنای فعا


مشخصات فایل
تعداد صفحات52
حجم1/562 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx

توضیحات کامل

عنوان: پاورپوینت هزینه یابی بر مبنای فعالیت و سیستم مدیریت هزینه (همراه با مثالهای تشریحی)

دسته: حسابداری- مدیریت مالی- مجموعه مدیریت

فرمت: پاورپوینت

تعداد اسلاید:52 اسلاید

این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان هزینه یابی بر مبنای فعالیت و سیستم مدیریت هزینه میبباشد که در حجم 52 اسلاید همراه با تصاویر، توضیحات کامل و مثالهای تشریحی  تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی درس حسابداری مدیریت رشته های حسابداری- مدیریت مالی و مجموعه مدیریت مورد استفاده قرار گیرد. بخشهای عمده این فایل شامل موارد زیر می باشد:

حسابداری چیست؟
حسابداری مدیریت چیست؟

تکنیک ها و ابزارها،اطلاعات مورد نظر برای تصمیم گیری مدیریت در حسابداری مدیریت

هزینه یابی بر مبنای فعالیت و سیستم مدیریت هزینه

مقدمه

سیستم سنتی هزینه یابی بر مبنای حجم

هزینه یابی بر مبنای فعالیتABC

تعاریف مختلف هزینه یابی بر مبنای فعالیت (ABC )

ABC و تخصیص هزینه سربار

تعریف فعالیتها و هزینه های آنان

سلسله مراتب ABC

مراحل سیستم هزینه یابی بر مبنای فعالیت

شناسایی فعالیت ها وتخصیص هزینه سربارساخت

تخصیص هزینه هر یک از فعالیت ها به نسبت مصرف محرک های هزینه در هر یک از محصولات

بهای تمام شده محصولات شرکت آلفا بر مبنای سیستم ABC

تخصیص سربار ساخت در سیستمABCبرای برای فعالیتهای هزینه دریافت و بررسی،جابه جایی مواد،کنترل کیفیت و بسته بندی وحمل

محاسبه بهای تمام شده محصولات در سیستمABC

تحلیل و تفسیر بهای تمام شده در سیستم ABC

مقایسه بهای تمام شده محصولات شرکت آلفادر دو روش هزینه یابی بر مبنای حجم و هزینه یابی بر مبنای فعالیت

دلایل عدم توفیق سیاست های قیمت گذاری شرکت آلفا

دلایل تحریف بهای تمام شده در سیستم سنتی هزینه یابی بر مبنای حجم

مقایسه بهای تمام شده محصولات شرکت آلفادر دو روش هزینه یابی بر مبنای حجم و هزینه یابی بر مبنای فعالیت

دلایل عدم توفیق سیاست های قیمت گذاری شرکت آلفا

دلایل تحریف بهای تمام شده در سیستم سنتی هزینه یابی بر مبنای حجم

عامل نارسایی سیستم سنتی تخصیص سربار در شرکت آلفا

مباحث کلیدی در سیتم هزینه یابی بر مبنای فعالیت

محرک های هزینه

میزان همبستگی

هزینه اندازه گیری

تعیین زمان طراحی و اجرای سیستم ABC

علائم طراحی و اجرای سیستم هزینه یابی مبتنی بر فعالیت

سیستم های مدیریت هزینه

تحلیل استراتژیک بهای تمام شده

مقایسه حسابداری بهای تمام شده با سیستم مدیریت هزینه

هزینه های بدون ارزش افزوده

هزینه های بدون ارزش افزوده مربوط به چه فعالیتهای می باشد؟

 

بخشی از متن پاورپوینت:

هزینه یابی بر مبنای عملیات، از روش های نوین هزینه یابی است .این روش با بررسی فعالیتهایی که مستقیمادر فرایند عملیاتی دخالت دارند، به ارائه اطلاعات دقیق بهای تمام شده می پردازد.

از اوایل دهه 80 سازمانها به این نتیجه رسیدند که برای بقای خود و ارائه خدمات برتر به مشتریانشان بایستی شیوه و فرایندهای خود را بهبود بخشند و ضمن افزایش مستمر کیفیت; هزینه ها را به نحو قابل قبولی پایین آورند.

تفکر ایجاد ارتباط بین هزینه ها و فعالیتها در اواخر دهه 60 و اوایل 70 در آثار سالومنز و استاباس دیده شده است اما به صورت آکادمیک در دهه 80 مطرح شده است.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336

همکاری در فروش فایل   فروشگاه فایل  کسب درآمد دانشجویی از فروش فایل

:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت زنجیره تامین 46 صفحه

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق زنجیره تامین بصورت جامع و کامل برگرفته شده از پایان نامه کارشناسی ارشد با منابع بروز و جدید مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت زنجیره تامین 46 صفحه

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق زنجیره تامین بصورت جامع و کامل برگرفته شده از پایان نامه کارشناسی ارشد با منابع بروز و جدید


مشخصات فایل
تعداد صفحات46
حجم0/173 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

این نوشتار مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت زنجیره تامین می باشد. در بخش اول چارچوب و مبانی نظری مدیریت زنجیره تامین تشریح می شود و در بخش دوم پیشینه نظری تحقیق مدیریت زنجیره تامین در پژوهش های داخلی و خارجی مورد بررسی قرار می گیرد.

 

 

مقدمه مبانی نظری مدیریت زنجیره تامین

تعاریف مختصر و جامعی که می­توان از زنجیره ­تأمین و مدیریت زنجیره ­تأمین ارائه داد عبارتند از:

 

زنجیره­تأمین بر تمام فعالیت­های مرتبط با جریان و تبدیل کالاها از مرحله ماده خادم (استخراج) تا تحویل به مصرف­کننده نهایی و نیز جریان­های اطلاعاتی مرتبط به آن­ها مشتمل می­شود. به طور کلی زنجیره­تأمین زنجیره­ای است که همه فعالیت­های مرتبط با جریان کالا و تبدیل مواد، ازمرحله تهیه مواد اولیه تا مرحله تحویل کالای نهایی به مصرف­کننده را شامل می­شود. (لادون ، 2002)

 

مدیریت زنجیره­تأمین به عنوان یک استراتژی مشترک باید برای ارتباط عملیات تجاری داخل سازمانی برای بدست آوردن فرصتهای بازار مشترک تعریف می­شود. (برئوساکس 1999و همکاران )[1]
همکاری فراگیر و جامع بین اعضاء شبکه زنجیره­تأمین در استراتژی از نظر تاکتیکی و تصمیم­گیری عملیاتی (برگچی 2005 و همکاران )[2]

 


بورگس و همکاران( 2006) مدیریت زنجیره­تأمین هماهنگی در تولید، موجودی، مکان­یابی و حمل­ونقل بین شرکت­کنندگان در یک زنجیره­تأمین است برای دستیابی به بهترین ترکیب پاسخ­گویی و کارایی برای موفقیت در بازار. (بورگس و همکاران 2006)

 


مجموعه­ای از روش­های مورد استفاده برای یکپارچگی موثر و کارای تأمین­کنندگان، تولید­کنندگان، انبارها و فروشندگان به گونه­ای که به منظور حداقل­کردن هزینه­های سیستم و تحقق نیازهای خدمات، کالاها به تعداد صحیح در زمان مناسب تولید و توزیع گردند.(میان آبادی، 1391)

 


مدیریت زنجیره­تأمین به یکپارچه­سازی فعالیت­هایی که برای فراهم­نمودن مواد­اولیه، حرکت مواد میان تجهیزات، ساخت کالا، توزیع نهایی کالای قابل مصرف و پشتیبانی پس از فروش که با بهبود روابط اعضای زنجیره و در جهت کنترل و هدایت بهینه جریان کالا و خدمات صورت می­گیرد، گفته می­شود.(عالم تبریز، رحیمی 1388)

 


مدیریت زنجیره­تامین، مجموعه­ای از رویکردهایی است که در جهت کارایی کلی تامین­کنندگان مواد اولیه، کارخانه­داران، انبار کالاها و فروشگا­ه­ها آنچنان که کالا به مقدار مناسب در مکان مناسب و در زمان مناسب و با حداقل هزینه تولید و توزیع شود، به کار برده می­شود. اصطلاح مدیریت زنجیره تامین را می­توان به صورت وظیفه یکپارچه­سازی واحدهای سازمانی در طول زنجیره­تامین و هماهنگ­سازی جریان مواد و اطلاعات مالی به منظور برآوردن تقاضای مشتری و با هدف بهبود رقابت پذیری یک زنجیره­تامین تعریف نمود. (سیمچی لوی 2010)

 

 

 


2-13 یکپارچگی زنجیره­تأمین
در طول دهه گذشته مدیریت زنجیره ­تأمین  و مدیریت فناوری اطلاعات، توجه زیادی از دست­اندرکاران و پژوهشگران را به خود جلب نموده است. همانطورکه از تکنولوژی اطلاعات استنتاج می­شود، شرکت­ها گرایش زیادی به یکپارچگی دارند؛ بنابراین یکپارچگی، تکنیکی موثر در زنجیره­تأمین با تسهیم اطلاعات موثر در جهت بهبود عملکرد زنجیره­تأمین حساس، تلقی می شود. (زو و پنتون،2007 )[3]
شراکت بین سازمان­ها، راهی معمول و موثر به جهت یافتن و باقی ماندن در بازار رقابتی است. این امر ممکن است در میان گستره اجتماع، اقتصاد، خدمات و تکنیک­های ارتباطی حادث شود. (منزر2000 و همکاران)

 

 

طبق نظر (پرسون و هاکانسون 2004)، ما می توانیم حداقل 3 روند متفاوت در پیشرفت راه حل­های لجستیک در صنعت در سال­های گذشته شناسایی کنیم. ابتدا افزایش یکپارچه­سازی در فعالیت­های لجستیک در خلال شرکت با هدف کاهش هزینه­هایی است معلوم شده نیازمند هماهنگی نزدیک­تر و همکاری با تأمین­کنندگان و مشتریان است. دومین مشخصه تمایل به­وجود آوردن سیستم تأمین موجودی، افزایش تخصص شرکت­های خصوصی است. جایگزینی فعالیت­های صنعتی از جمله فعالیت­های لجستیک مثالی از این گرایش است.

 

 

در نهایت سومین روند، مربوط به تغییرات و نوآوری است. اهمیت واکنش به تغییر تقاضای بازار، شرکت­ها را وادار می سازد تا هرچه بیشتر واکنش­پذیر، سریع­العمل و هوشمند باشند. شرکت­ها بی­وقفه دگرگون شده و برای افزایش اثر­بخش سازمان و رضایت مشتریان کلیدی تجدید ساختار می­کنند. کمبود منابع و شایستگی­های مورد نیاز برای دستیابی بر موفقیت­های رقابتی، مدیران شرکت­ها را وادار می­کنند که نگاهی عمیق­تر به عملکرد و حیطه فعالیت شرکت­های خود داشته باشند. حدود سازمانی برای ارزیابی امنیت، که چگونه منابع تأمین­کنندگان و مشتریان می­تواند برای خلق ارزش فوق­العاده بکار رود. تلاش­ها برای تنظیم اهداف و یکپارچگی منابع در حدو­مرز شرکت برای بدست آوردن ارزش بالاتر به عنوان ابتکار مدیریت زنجیره­تأمین شناخته شده است. (فاوست و مگنن 2002)[4]

 

 

 SCM می­تواند به عنوان یکپارچه­سازی فرآیند­های کلیدی تجارت تعریف شود، از مصرف­کننده نهایی به واسطه تأمین­کنندگان اصلی که محصولات، خدمات و اطلاعات را تهیه می­کنند و از این رو افزوده برای مشتریان و بقیه صاحبان سهام دارند (کوپر 1997)، با این حال، همه با این موضوع که یکپارچه­سازی و همکاری نزدیک­تر بهترین راه­حل درهمه مسائل است، موافق نیستند. باسک و جوگا[5] اعتقاد دارند که ما نیازمند تجدید ارزیابی در نگاه غالب بر مدیریت یکپارچه زنجیره­تأمین هستیم و پیشنهاد می­کنند که ایجاد دو قطب در استراتژی­های زنجیره­تأمین می­تواند منتهی به تفکیک و بالا بردن یکپارچگی نیمه نسبت به یکپارچگی کامل شود. برای بعضی شرکت­ها، یکپارچگی تنگاتنگ جوابگو می­باشد. برای سایرین، یکپارچگی متمرکز باید به عنوان هدف در انتخاب حوزه های مدیریت زنجیره­تأمین قرار گیرد، مثل مدیریت کیفیت و اندازه­گیری عملکرد. در حالی که در بقیه حوزه­ها کوشیدن برای یکپارچگی محدود، سودمند خواهد بود. طبق نظر آن­ها بنظر می­رسد، فشارهای همزمان مدیریت زنجیره­تأمین به سمت جهت مخالفی باشد. (هارلند 2001)[6]

 

 

 مطابق نظر اسکوجت – لارسون و باقچی 2002 [7]، یک رویکرد محتمل بر مدیریت زنجیره­تأمین  مطرح می­کند که عناصری مانند غلبه در برابر قدرت متوازن در زنجیره­تأمین بلوغ صنعت، درجه رقابت در صنعت و طبیعت محصولات ممکن است سطح مطلوب از یکپارچگی زنجیره­تأمین را مشخص کند.با توجه به مباحث ذکر شده در بالا می­توانیم ببینیم که در نقشه تحقیق شواهد کمی از سطح واقعی یکپارچه­سازی در میان شرکت­کنندگان در زنجیره­تأمین وجود دارد. در حقیقت شماری موارد مبهم در این زمینه وجود دارد.برای مثال ما درباره وسعت یکپارچه­ سازی مطمئن نیستیم و اینکه آیا مدیران شرکت باید از اطلاعات محدودی که می­بایست با شرکای زنجیره­تأمین به اشتراک بگذارند راضی باشند. آیا بهتر نیست در حوزه­های مختلفی مثل تولید، توزیع، تحقیق، توسعه و ... همکاری داشته باشند. نقش فناوری اطلاعات نیز می­بایست روشن شود. با تمامی موارد فوق، شرکت­ها علاقمند هستند تا بدانند که آیا همکاری و اجرای تکنولوژی اطلاعات عملکرد سازمانی، به بهبود وضعیت سازمان منتج خواهد شد یا خیر؟

 

 

 


[1] .Bowersox et al.

[2] .Bagchi et al.

[3] .Zhou & Benton

[4] .Fawcett & Magnon 

[5] .Bask & Juga

[6] .Harland

[7] .Skojett Larson & bagchi

 

 

 منبع:فروشگاه ساز فایلینا

 

 

 

 


فهرست مطالب:

چکیده 1
فصل دوم: 2

مبانی نظری مدیریت زنجیره تامین 2

 مدیریت زنجیره تأمین 3
2-10 مقدمه ای بر مدیریت زنجیره تأمین 3
2-11 پیشینه و سیر تحول مدیریت زنجیره تأمین 4
2-12 تعریف مدیریت زنجیره تأمین 8
2-13 یکپارچگی زنجیره تأمین 10
2-14 اهمیت یکپارچه سازی زنجیره تأمین 12
2-15 عملکرد زنجیره تأمین 13
2-16 افزایش کارایی و اثربخشی زنجیره تأمین 14
2-17 عملکرد های مدیریت در مقابله با چالش های زنجیره تأمین 19

2-18  ارزیابی عملکرد زنجیره تامین 22

پیشینه تحقیق مدیریت زنجیره تامین

 ارتباط و تأثیر برنامه ریزی منابع سازمان بر عملکرد زنجیره تأمین 29
2-19 کشف استدلالهایی برای برنامه ریزی منابع سازمان و یکپارچگی مدیریت زنجیره تامین 29
2-20 یکپارچگی برنامه ریزی منابع سازمان و مدیریت زنجیره تامین 33
منابع 36

 

 

توضیحات:
فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع :    انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل:     WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

بدون هیچ تگ و تبلیغات، قابلیت پرینت دارد

 منبع:فروشگاه ساز فایلینا


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336

همکاری در فروش فایل   فروشگاه فایل  کسب درآمد دانشجویی از فروش فایل

:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پرسشنامه استاندارد مهارت مدیریت زمان

دانلود پرسشنامه استاندارد مهارت مدیریت زمان برگرفته از پایان نامه کارشناسی ارشد پرسشنامه استاندارد مهارت مدیریت زمان

دانلود پرسشنامه استاندارد مهارت مدیریت زمان برگرفته از پایان نامه کارشناسی ارشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات9
حجم0/74 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پرسشنامه پایان نامه کارشناسی ارشد رشته روان‌شناسی تربیتی

پرسشنامه استاندارد مهارت مدیریت زمان

 
 
 
 

 

نمره‌گذاری پرسشنامه مدیریت زمان:

    در پرسشنامه مدیریت زمان، مدیریت زمان حاصل برآیند نمره سه شاخص هدفگذاری، اولویت‌بندی و برنامه‌ریزی می‌باشد که برای به دست آوردن نمره هر شاخص، مجموعه نمرات گویه‌ها بر تعداد آنها تقسیم می‌شوند. میزان نمره در هر شاخص، نشان‌دهنده میزان بکارگیری آن توسط پاسخگویان است.

پایایی این پرسشنامه 68/0 تا 91/0 و ضریب آلفای آن بین 70/0 تا 90/0 می‌باشد.

اعتبار علمی:

    در تهیه پرسشنامه سعی شده است از طریق مطالعات کتابخانه‌ای و منابع موجود ، با الهام از پرسشنامه‌هایی که به نوعی شباهتی به موضوع تحقیق دارند از جمله پرسشنامه خاکی و مقیمی استناد شد.

روایی:

    روایی، مربوط به این سؤال است که آیا سؤال واقعاً آنچه را که باید اندازه‌گیری کند (بسنجد) اندازه‌ می‌گیرد یا خیر؟ در واقع سؤال مربوط به روایی توجه ما را به این نکته جلب می‌کند که تا چه حد وسیله سنجش و ابزار اندازه‌گیری واقعاً مفهوم مورد نظر را سنجیده است نه چیزهای دیگر را. (پاشا شریفی 1379).در این تحقیق برای تعیین روایی پرسشنامه از روش روایی صوری (شکلی) و روایی محتوایی استفاده شده است.جهت تعیین اعتبار صوری پرسشنامه توسط تعدادی از اساتید دانشگاه‌ها و مدیران متخصص و مسلط به موضوع تحقیق، تأیید شد. همچنین در مرحله پیش آزمون نسبت به بررسی روایی محتوایی پرسشنامه اقدام شد که اصلاحات شکلی برای مفهوم‌سازی جملات و عبارات و اصلاحات محتوایی برای سنجش ارتباط پرسش‌ها با هدف‌های تحقیق انجام شد.

پایایی:

    منظور از پایایی یک وسیله اندازه‌گیری آن است که اگر شناسه‌ها و متغیرهای مورد سنجش یا همان وسیله (پرسش‌ها) تحت شرایط مشابه کراراًٌ اندازه‌گیری شوند، نتایج یکسانی حاصل می‌شود. و در این تحقیق ابتدا در یک نمونه 50 تایی با استفاده از روش آلفای کرونباخ (فرمول زیر) و نرم‌افزار SPSS استفاده شد، با پایایی (7/0) اندازه‌گیری شد.

که بعد از اجرای نهایی پایایی پرسشنامه 78/0 به دست آمد.

 
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336

همکاری در فروش فایل   فروشگاه فایل  کسب درآمد دانشجویی از فروش فایل

:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

چارچوب نظری و پیشینه پژوهش مدیریت کیفیت فراگیر

دانلود چارچوب نظری و پیشینه پژوهش مدیریت کیفیت فراگیر بصورت جامع و کامل برگرفته شده از پایان نامه کارشناسی ارشد با منابع بروز و جدیداین فایل بصورت انحصاری برای فروشگاه فایلینا تولید شده و در هیچ جای دیگه ای بجز این فروشگاه پیدا نمی شود چارچوب نظری و پیشینه پژوهش مدیریت کیفیت فراگیر

دانلود چارچوب نظری و پیشینه پژوهش مدیریت کیفیت فراگیر بصورت جامع و کامل برگرفته شده از پایان نامه کارشناسی ارشد با منابع بروز و جدیداین فایل بصورت انحصاری برای فروشگاه فایلینا تولید شده و در هیچ جای دیگه ای بجز این فروشگاه پیدا نمی شود


مشخصات فایل
تعداد صفحات51
حجم0/657 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت
چارچوب نظری و پیشینه پژوهش مدیریت کیفیت فراگیر

 

مقدمه مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت کیفیت فراگیر
 «مدیریت کیفیت فراگیر (Total Quality Management: TQM)» نگرشی است که بر مبنای آن مدیریت سازمان با مشارکت تمامی کارکنان، مشتریان و تامین کنندگان به بهبود مستمر کیفیت که منجر به جلب رضایت مشتری می شود، می پردازد. TQM یک روش مدیریتی است که از دهه 1950 میلادی شروع شده ولی از دهه 1980 میلادی به بعد معروف شده است. از نظر روش، TQM شیوه ای است که از طریق آن مدیریت و کارکنان در بهبود مستمر تولید کالاها و خدمات درگیر می شوند. مدیریت کیفیت جامع ترکیبی از ابزار مدیریت و کیفیت می باشد که هدفش افزایش تجارت و کاهش ضرر است(هاشمی، 2008). 

TQM به عنوان پارادایم  مدیریت بوسیله بسیاری از سازمان ها در سرتاسر جهان پذیرفته شده است. جنبش کیفیت تقریبا در تمام کشورها با پروژه بهبود کیفیت در بخش های تولیدی شروع شد. TQM بعدها در بخش های خدماتی از قبیل بانک، بیمه و در نهایت درسازمان های غیرانتفاعی چون موسسات آموزشی، بهداشتی و... به کارگرفته شده است. در بین عناصر ضروری TQM، تمرکز بر مشتری احتمالا مهمترین عامل است(همان).

 


اسکات (1993) بیان می کند که مشتریان و نیازهای آنها است که به سازمان و فعالیت های آن شکل می دهد. تمام شرکت ها تلاش می کنند که بهترین باشند و استراتژی هایی را جهت نیل به اهداف کیفیت خود به کار می گیرند. توسعه TQM به عنوان یک مزیت رقابتی  درنظر گرفته شده است که شرکت ها را کارآمدتر و نوآورتر می سازد. هدف اصلی TQM توسعه یک برنامه برای دستیابی به رضایت مشتری است. با پیروی از قوانین TQM به طور مستمر، شرکت ها می توانند مزیت رقابتی خود را در بلند مدت از طریق سازگاری با نیازهای مشتری، حفظ کنند. کاتلر  TQM را به عنوان بهبود مستمر کیفیت در فرایندهای سازمان، تولیدات و خدمات تعریف می کند. این رویه باید در سرتاسر سازمان، به طور جامع و به وسیله مدیران انجام شود. هدف از این تلاش مستمر، افزایش رضایت مشتری، افزایش کیفیت، کاهش هزینه ها یا محدود کردن برخی از هزینه ها است(سازی ، 2000،1-2). 

انواع سازمان ها، از خصوصی تا دولتی، بزرگ تا کوچک و تولیدی تا خدماتی همه TQM را اعمال می کنند، هرچند این بحث وجود دارد که آیا مفاهیم کلی TQM، ارزش ها، روش ها و ابزارهای آن برای تمام انواع سازمان ها مشابه است. هاگ و استولن (1996) با بیان تفاوت بین سازمانهای تولیدی و خدماتی به این نتیجه رسیدند که مفاهیم اساسی TQM برای تمامی سازمان ها یکسان است، با این تفاوت که سازمان های خدماتی به کندی TQM را می پذیرند(اریکسون ،2004،79).

امروزه تنها شركتهایی در عرصه رقابت از موقعیت مناسب برخوردارند كه محور اصلی فعالیت موسسه خود را تامین خواسته های مشتریان و ارضای نیازهای آنان با حداقل قیمت و حداكثر كیفیت قرار داده اند. در واقع حضور موثر و  موفق در بازار رقابتی منطقه ای و جهانی، همراه با استفاده بهینه از تمامی امكانات و بهره برداری مناسب از منابع جدید جهت تولید و ارائه خدمات مطلوب و با كیفیت مناسب براساس رضایتمندی مشتری ضرورتی اجتناب ناپذیر است. 

پس از جنگ جهانی دوم، مدیران صنایع و خدمات در كشورهای مختلف به دلیل عدم اطلاع و توجه كافی به كیفیت و عدم بكارگیری صحیح اجزا آن درفرآیند عملیات، مجبور به تعطیل واحدهای تولیدی و خدماتی خود شدند. در زمانی كه كشورهای غربی درگیر مشكلات بیكاری و ركود اقتصادی بودند، شركتهای ژاپنی با استفاده از نظرات نظریه پردازان علم كیفیت مانند دمینگ، جوران، فیگن بام و ایشی كاوا در راه رشد تولید و خلاقیت و كسب سهم بیشتر بازار قدم های مهمی بر می داشتند. همچنین موسسات تولیدی و خدماتی ژاپن در سایه توجه مناسب به فرهنگ سازمان، بكارگیری مناسب سیستم های صنعتی، بازرگانی و خدماتی و توجه مناسب به عواملی چون مدیریت رفتار و ایجاد انگیزش مناسب و فراهم نمودن جریان اطلاعات فراگیر در بین رده های مختلف سازمانی، سعی در حل مشكلات واحدها و برآورده نمودن خواسته های متغیر مشتریان از طریق بهبود مستمر كیفیت و كاهش هزینه های عملیات خود نموده و آنها همچنین كاهش دوره بازگشت سرمایه را به عنوان اصلی ترین هدف سازمان خود قرار داده اند(كزازی،1378).

مدیریت کیفیت فراگیر یک فلسفه مدیریتی است که نیازهای مشترک و اهداف شرکت را جدایی ناپذیر می داند، در تجارت، صنعت و خدمات کاربرد دارد، حداکثر کارآیی و اثربخشی را تضمین می کند، رهبری تجاری را از طریق اعمال حاکمیت در فرآیندها و سیستم ها قوام می بخشد، باعث افزایش کارآیی و نیز جلوگیری از خطاها می شود و سازمان را مطمئن می سازد که کلیه اهداف آن، در جهت برآوردن نیازهای مشتریان است(پترسون ،2008). 

فهرست مطالب
ادبیات نظری و پیشینه پژوهش مدیریت کیفیت فراگیر
ادبیات نظری مدیریت کیفیت فراگیر
مقدمه 54
1-2-2 مفهوم کیفیت 56
2-2-2  ابعاد کیفیت 57
1-2-2-2  ابعاد کیفیت در بخش خصوصی 58
2-2-2-2 ابعاد کیفیت در بخش عمومی(دولت) 59
3-2-2 تاریخچه مدیریت کیفیت جامع 59
4-2-2 مفهوم مدیریت کیفیت جامع(TQM) 60
5-2-2 فلسفه مدیریت کیفیت جامع 61
6-2-2 پیشگامان کیفیت 62
1- 6- 2- 2 دمینگ 62
2- 6- 2- 2   کرازبی 63
3- 6- 2- 2  جوران 66
4- 6- 2- 2   فایگنبام‌ 67
5- 6- 2- 2  ایشی‌ كاوا 68
6- 6- 2- 2    شوارت  70
7- 6- 2- 2  شینگو 71
8- 6- 2- 2    كاندو  71
9- 6- 2- 2    اوكلند 72
7-2-2  ویژگی های کلیدی  TQM 72
8-2-2   نیازمندی های اساسی اجرای TQM 73
9-2-2   عوامل مؤثر در موفقیت TQM 73
10-2-2    علل ناكامی مدیریت كیفیت جامع 74
11-2-2   اصول سیستم مدیریت کیفیت 76
12-2-2  گامهای پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت 76
13-2-2   اندازه گیری کیفیت خدمات(مدل سروکوال) 77

2-2- پیشینه تحقیق مدیریت کیفیت فراگیر
2-2-1- تحقیقات داخلی
2-2-2- تحقیقات خارجی
2-2-3- مقایسه پیشینه تحقیقات با موضوع این تحقیق
2-3- چارچوب مفهومی تحقیق
2-4- جمع بندی
منابع و مأخذ
6-1- منابع فارسی
6-2- منابع انگلیسی

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336

همکاری در فروش فایل   فروشگاه فایل  کسب درآمد دانشجویی از فروش فایل

:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پرسشنامه رابطه مدیریت مسیر شغلی و عملکرد مالی

دانلود پرسشنامه رابطه مدیریت مسیر شغلی و عملکرد مالی بر گرفته شده از پایان نامه تایید شده کارشناسی ارشد پرسشنامه رابطه مدیریت مسیر شغلی و عملکرد مالی

دانلود پرسشنامه رابطه مدیریت مسیر شغلی و عملکرد مالی بر گرفته شده از پایان نامه تایید شده کارشناسی ارشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات6
حجم0/13 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پرسشنامه پایان نامه  رشته مدیریت

پرسشنامه رابطه مدیریت مسیر شغلی و عملکرد مالی

 
 
 
 
*** این پرسشنامه بر گرفته شده از پایان نامه تایید شده کارشناسی ارشد می باشد  و روایی و پایایی آن مورد تأیید قرار گرفته است.
 
 دارای 32 سوال است
 
 
 
مقیاس طیف لیکرت
خیلی زیاد          زیاد       متوسط  کم        خیلی کم    
 
 

واحد اراک

دانشکده مدیریت، گروه مدیریت دولتی

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد

گرایش: مالی

 

عنوان:

بررسی تاثیر بین مدیریت مسیر شغلی و عملکرد مالی

(مورد کاوی بانکهای استان مرکزی)

 

 

استاد راهنما:

دکتر مرتضی قاسمی

 

نگارش: خانم اعظم کرد

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336

همکاری در فروش فایل   فروشگاه فایل  کسب درآمد دانشجویی از فروش فایل

:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پرسشنامه اجرای مدیریت مشارکتی

دانلود پرسشنامه استاندارد تاثیر اجرای مدیریت مشارکتی بر گرفته شده از پایان نامه تایید شده کارشناسی ارشد پرسشنامه اجرای مدیریت مشارکتی

دانلود پرسشنامه استاندارد تاثیر اجرای مدیریت مشارکتی بر گرفته شده از پایان نامه تایید شده کارشناسی ارشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات4
حجم0/16 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پرسشنامه پایان نامه  رشته مدیریت

پرسشنامه اجرای مدیریت مشارکتی

 
 
 
 
این پرسشنامه جهت انجام پروژه دانشگاهی با عنوان بررسی تاثیر اجرای مدیریت مشارکتی در بانک مسکن استان آذربایجان غربی بوده  و اطلاعات آن محفوظ می باشد لطفا با مطالعه دقیق سوالات را پاسخ مناسب را علامت گذاری نمایید .
 
 
*** این پرسشنامه بر گرفته شده از پایان نامه تایید شده کارشناسی ارشد می باشد  و روایی و پایایی آن مورد تأیید قرار گرفته است.
 
 دارای 20سوال است 
 
 
 
 
مقیاس طیف لیکرت (کاملا موافقم              موافقم              نظری ندارم              مخالفم              کاملا مخالفم)
 
 
 
 
 
 
 
 

واحد علوم و تحقیقات استان مرکزی –اراک

موضوع:

بررسی تاثیر اجرای مدیریت مشارکتی در بانک مسکن استان آذربایجان غربی

استاد راهنما : دکتر حبیب اله جوانمرد

استادمشاور:دکتر پیمتن غفاری آشتیانی

نگارنده :عباس پناهیان

استاد مربوطه : دکتر حسن اردستانی

 
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336

همکاری در فروش فایل   فروشگاه فایل  کسب درآمد دانشجویی از فروش فایل

:: بازدید از این مطلب : 104
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پرسشنامه ارزیابی تاثیر مدیریت زنجیره تامین بر عملكرد سازمان

پرسشنامه استاندارد ارزیابی تاثیر مدیریت زنجیره تامین بر عملكرد سازمان بر گرفته شده از پایان نامه تایید شده کارشناسی ارشد پرسشنامه ارزیابی تاثیر مدیریت زنجیره تامین بر عملكرد سازمان

پرسشنامه استاندارد ارزیابی تاثیر مدیریت زنجیره تامین بر عملكرد سازمان بر گرفته شده از پایان نامه تایید شده کارشناسی ارشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات3
حجم0/14 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پرسشنامه پایان نامه  رشته مدیریت

پرسشنامه ارزیابی تاثیر مدیریت زنجیره تامین بر عملكرد سازمان

 
 
 
*** این پرسشنامه بر گرفته شده از پایان نامه تایید شده کارشناسی ارشد می باشد
 
 دارای 10 سوال است در مورد مفاهیم (خرد مقیاس) زیر:
 
مدیریت زنجیره تامین
عملکرد سازمانی
 
 
 
مقیاس طیف لیکرت
 

خیلی زیاد

زیاد

متوسط

کم

خیلی کم

 
 
 
 

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد  

 گرایش : بازرگانی داخلی

عنوان:

بررسی تأثیر مدیریت زنجیره تأمین بر عملكرد سازمان 
(مطالعه موردی شركت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند)

استاد راهنما :

دکتر پیمان غفاری آشتیانی

استاد مشاور:

دکتر مجید زنجیردار

نگارش:

بهمن لطیفی

 

 
 
 
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336

همکاری در فروش فایل   فروشگاه فایل  کسب درآمد دانشجویی از فروش فایل

:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 دی 1400 | نظرات ()